Αθλητισμός

Σιόβας Ολυμπιακός: Δεν ενδιαφέρονται οι «ερυθρόλευκοι» για τον Έλληνα στόπερ

Σιόβας Ολυμπιακός: Δεν ενδιαφέρονται οι «ερυθρόλευκοι» για τον Έλληνα στόπερ
Σιόβας Ολυμπιακός: Τις τελευταίες μέρες υπάρχει η φήμη ότι οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται την επιστροφή του Έλληνα στόπερ. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει.

Μετά τις εμφανίσεις του Δημήτρη Σιόβα με την Εθνική Ελλάδας, που θυμίζουμε ότι σκόραρε και στο νικηφόρο ματς με το Κόσοβο στο Nations League, υπάρχουν φήμες ότι ο Ολυμπιακός σκέφτεται να τον επαναπατρίσει. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει.

Το Sportime γράφει για το συγκεκριμένο θέμα: «Να το επαναλάβω γιατί βλέπω πως συντηρείται. Δικαιολογημένα, δεν αντιλέγω. Υπάρχει αυτό το αλλά όμως. Εξαιρετικός ο Σιόβας, φοβερή η παρουσία του στην Πριμέρα, καταπληκτικές οι σχέσεις του με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, προτάσεις έχει να κάνει ό,τι γουστάρει, αλλά αυτός (λένε πως) περιμένει τους “ερυθρόλευκους”. Κακώς. Μία κουβέντα με τον Μαρτίνς φτάνει. Όχι πως δεν τον γουστάρει ο Πορτογάλος, απλώς ψάχνει για διαφορετικού τύπου στόπερ».

Σύμφωνα, λοιπόν, με την αθλητική εφημερίδα, ο Σιόβας δεν θεωρείται μη επαρκής λύση, αλλά ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» ψάχνει άλλου τύπου κεντρικό αμυντικό, δηλαδή για κάποιον που θα μπορεί να φτιάξει καλύτερα από τον Έλληνα στόπερ το παιχνίδι από την άμυνα.

Θυμίζουμε ότι ο Σιόβας πήγε από τον Ολυμπιακό στη Λεγανές τον Ιούλιο του 2017. Από τότε ο 31χρονος αμυντικός έχει παίξει σε 108 ματς με την ισπανική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 4 γκολ και έχει μοιράσει δύο γκολ σε συμπαίκτες του. Με την Εθνική έχει φτάσει τις 20 συμμετοχές με ένα γκολ. Αυτό απέναντι στο Κόσοβο.

Την ίδια ώρα,  ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο Κριστοφέρ Οπερί, αριστερός μπακ της Σατορού, θα κλείσει στον  ή τη . Θυμίζουμε ότι και οι δύο ομάδες ανήκουν στον .

Τα γαλλικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως Ολυμπιακός και Φόρεστ είχαν ασχοληθεί με τον Οπερί και σε προηγούμενη φάση. Μάλιστα, αρχικά είχε απορριφθεί μία κρούση της Φόρεστ. Ωστόσο οι Γάλλοι θεωρούν πως ο αριστερός θα κλείσει σε μία από τις δύο ομάδες.

Ο 23χρονος είναι αριστερός μπακ αλλά παίζει και όλη την πλευρά στο γήπεδο. Αν και γεννημένος στο Αμπιτζάν και την Ακτή Ελεφαντοστού έχει και γαλλικό διαβατήριο. Με ύψος 1.83 ανήκει στη Σατορού και πέρυσι στη Ligue 2 είχε 23 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments