Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [13/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [13/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [13/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [13/09/20].

Κριός

Γενικά, δεν σας αρέσει να χάνετε τον χρόνο σας με κουβέντες. Εκτός εάν αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Σήμερα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ακριβώς αυτό, αφού πρώτα τσεκάρετε τις γνώσεις σας. Βρείτε γρήγορα μια εγκυκλοπαίδεια!

Ταύρος 

Κάντε όσο κήρυγμα θέλετε σήμερα. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, μπορεί να μην τρέξει στην αγκαλιά σας αλλά σίγουρα θα έχετε κοινό. Αυτός/ή που θα παραμένει καθισμένος/η μετά τον μονόλογό σας, είναι αυτός/ή με τον/την οποίο/α θα βγείτε για δείπνο. Προφανώς εκτιμά το πνεύμα και την καλλιέργειά σας.

Δίδυμοι

Ενώ παρακολουθείτε ένα μάθημα ή μια διάλεξη για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, μπορεί να συναντήσετε το άτομο των ονείρων σας. Καλά θα κάνετε να είστε ανοιχτόμυαλοι σήμερα. Έχετε πολλά συναρπαστικά πράγματα να μάθετε.

Καρκίνος

Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια βαθιά συζήτηση σήμερα, για να κερδίσετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Έχει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πεποιθήσεις, που θα ήθελε να μοιραστεί. Αλλά θα πρέπει να το πείσετε ότι κι εσείς ενδιαφέρεστε για το ίδιο πράγμα. svg%3E

Λέων 

Σήμερα ίσως χρειαστεί να καταφύγετε σε πράγματα που μάθατε στο πανεπιστήμιο, για να κερδίσετε ένα ραντεβού με το άτομο των ονείρων σας. Μην ανησυχείτε. Βασικά απλά πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε μυαλό, όχι πόσο καλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Παρθένος

Ο έρωτας σήμερα παραμονεύει σε μια βιβλιοθήκη, σε κάποιο βιβλιοπωλείο ή άλλο μέρος με συσσωρευμένη γνώση. Εκεί που ξεφυλλίζετε βιβλία, αισθάνεστε ένα βλέμμα καρφωμένο πάνω σας. Μήπως πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα;

Ζυγός 

Ένα θέμα για το οποίο ενδιαφέρεστε και οι δύο μπορεί να εμπνεύσει μια ερωτική επαφή. Μπορεί μια βραδιά γεμάτη βιβλία, να μην ακούγεται ιδανικός τρόπος για να γνωριστείτε καλύτερα με το αντικείμενο του πόθου σας. Θα εκπλαγείτε, όμως, από το πόσα θα ανακαλύψετε ο ένας για τον άλλον.

Σκορπιός

Η κύρια μέθοδος αποπλάνησής σας, είναι συνήθως μια γοητευτική συζήτηση που αγγίζει διάφορα θέματα. Σήμερα αυτή η μέθοδος θα δοκιμαστεί, καθώς θα κάνετε μια μεγάλη συζήτηση με κάποιο άτομο που μοιράζεται τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. svg%3E

Τοξότης 

Μια ερωτική επαφή που φαινόταν πολλά υποσχόμενη, θα μετατραπεί σε αγώνα δρόμου για το ποιος από τους δυο σας είναι πιο ενημερωμένος. Εμπλουτίστε τις ιστορίες σας με μερικά ενδιαφέροντα ανέκδοτα. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε.

Αιγόκερως

Σήμερα ίσως χρειαστεί να υιοθετήσετε την εικόνα ενός διαβασμένου ατόμου, που είναι ειδικό επί παντός επιστητού… Αν θέλετε να κερδίσετε την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Ίσως χρειαστεί να θυμηθείτε πράγματα που έχετε μάθει στο πανεπιστήμιο αλλά δεν θα το μετανιώσετε.

Υδροχόος

Το φλερτ με το άτομο που σας ενδιαφέρει, ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο. Απλά πρέπει να αφιερώσετε όσο χρόνο χρειάζεται, για να εκθέσετε τις λεπτομέρειες του τελευταίου ερευνητικού σας έργου, καθώς και τις τελευταίες θεωρίες που πρόκειται να δημοσιεύσετε. Θα σας λατρέψει!

Ιχθύες

Αν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα το αντικείμενο του πόθου σας, βρείτε ένα εξειδικευμένο θέμα συζήτησης που να το ενδιαφέρει. Το πλανητικό σκηνικό βοηθάει την κατάσταση, δημιουργώντας ένα χαλαρό κλίμα. Πολύ γρήγορα θα κρέμεται από τα χείλη σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments