Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [14/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [14/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [14/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [14/09/20].

Κριός

Εάν υπάρχει λόγος που θέλετε να αποφύγετε κάτι, σήμερα θα βρείτε την τέλεια δικαιολογία. Μπορείτε να πείτε ότι πρέπει να εργαστείτε μέχρι αργά. Και μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει. Θα βγάλετε μερικά επιπλέον χρήματα, θα γλιτώσετε και την υποχρέωση. Με ένα σμπάρο δυύο τρυγόνια.

Ταύρος 

Σήμερα ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις. Δεν είναι ότι ο/η αγαπημένος/η σας θέλει να είναι δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, απλά ίσως αισθάνεται κάπως ανασφαλής. Χρειάζεται μια διαβεβαίωση ότι δεν έχετε ξεχάσει την ύπαρξή του/της.

Δίδυμοι

Σας αρέσει να είστε αφεντικό… Και σήμερα μπορεί να έχετε την τύχη να συναντήσετε ένα άτομο που του αρέσει να το διατάζουν. Η έλξη ανάμεσά σας είναι αδιαμφισβήτητη. Μπορεί οι άλλοι να μην είναι σε θέση να κατανοήσουν τη σχέση σας, αλλά εσείς ξέρετε τι σημαίνει ο ένας για τον άλλον.

Καρκίνος

Σήμερα ίσως χρειαστεί να καταβάλλετε προσπάθειες για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Μπορεί να μην θυμάστε καν για ποιο λόγο τσακωθήκατε με το ταίρι σας αλλά πρέπει να αρχίσετε να μιλάτε ξανά. Ακόμα κι αν είναι δύσκολο να κάνετε την πρώτη κίνηση, αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε. svg%3E

Λέων 

Η μέρα φέρνει μια έλξη, για κάποιο πρόσωπο σε θέση εξουσίας. Δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσετε να είστε μαζί στο μέλλον. Προς το παρόν αισθάνεστε ενθουσιασμένοι, καθώς ανακαλύπτετε ότι έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Το τι θα γίνει στη συνέχεια, εξαρτάται αποκλειστικά από τη συνείδησή σας.

Παρθένος

Σήμερα υπάρχει ένταση στην ερωτική σας ζωή. Ίσως πρόσφατα είχατε μια σύγκρουση με το ταίρι σας και δεν ξέρετε πώς να εξομαλύνετε την κατάσταση. Αν δυσκολεύεστε να το συζητήσετε, μπορείτε να δείξετε τις προθέσεις σας με πράξεις. Αγοράστε του ένα δώρο ή δείξτε με άλλο τρόπο πόσο σας ενδιαφέρει.

Ζυγός 

Σήμερα μπορεί να σας ελκύει η παρουσία ενός αρχηγού, στη δουλειά ή σε άλλον τομέα της ζωής σας. Παρόλο που στην αρχή της γνωριμίας σας μπορεί να συγκρουστείτε με αυτό το άτομο, στην πραγματικότητα σας έλκει η προσωπικότητά του. Αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία.

Σκορπιός

Το κλίμα με το ταίρι σας είναι κάπως βαρύ σήμερα. Κανείς δεν είναι πρόθυμος να αναλάβει δράση, μετά από μια πρόσφατη αποκάλυψη. Αλλά αργά ή γρήγορα, κάποιος πρέπει να σπάσει τον πάγο. Εάν καταφέρετε να κάνετε την πρώτη κίνηση, τα πράγματα θα βελτιωθούν πάρα πολύ. svg%3E

Τοξότης 

Εάν πρόσφατα δημιουργήσατε μια πολλά υποσχόμενη σχέση αλλά διαπιστώσατε ότι έχετε πέσει έξω, μην το παίρνετε κατάκαρδα. Μπορεί να έχετε απομακρυνθεί προσωρινά από αυτό το πρόσωπο, αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει. Ένας από εσάς θα κάνει, και πρέπει να κάνει, την πρώτη κίνηση.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό θα σας δείξει πού υπάρχει ένα ελάττωμα ή ψεγάδι στη σχέση σας… Και αυτό δεν θα σας αρέσει καθόλου. Αλλά θα σας δείξει και τον τρόπο να το μετατρέψετε σε προτέρημα. Συνεργαστείτε με το ταίρι σας και θα διαπιστώσετε ότι θα έρθετε πιο κοντά.

Υδροχόος

Σήμερα θα γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο, που αποπνέει δυναμισμό και εξουσία. Θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε, κάτι που θα δείξει πόσα κοινά έχετε μεταξύ σας. Καθώς είστε και οι δύο μετριόφρονες, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να κάνει κάποιος την πρώτη κίνηση.

Ιχθύες

Εάν φαίνεται να υπάρχουν εμπόδια στην επικοινωνία με το ταίρι σας σήμερα, μην ανησυχείτε. Πολλά μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε τα πράγματα. Ίσως χρειαστεί να κάνετε το πρώτο βήμα για μια ειλικρινή συζήτηση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments