Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: «Ψάχτηκε» για Πιάτσα ο «Δικέφαλος»

ΠΑΟΚ μεταγραφές: «Ψάχτηκε» για Πιάτσα ο «Δικέφαλος»
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο, ο «Δικέφαλος» έκανε πρόταση για τον Κροάτη εξτρέμ στη Γιουβέντους.

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 25χρονο Κροάτη εξτρέμ, Μάρκο Πιάτσα. Πιο συγκεκριμένα, ο έγκυρος Ιταλός ρεπόρτερ, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, δημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα την είδηση που αφορά τον ΠΑΟΚ.

Το επίμαχο δημοσίευμα

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει ότι για τον Κροάτη εξτρέμ της Γιουβέντους, Μάρκο Πιάτσα, που πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Άντερλεχτ (4 συμμετοχές, 1 γκολ) ξεπερνώντας σταδιακά τη ρήξη χιαστού που υπέστη πρόπερσι, ενδιαφέρονται η Βερόνα, η Τζένοα και η Πάρμα, αλλά μέχρι τώρα μόνο μια ομάδα έχει καταθέσει πρόταση, και αυτή είναι ο ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει ο Ντι Μάρτζιο, η πρόταση του «Δικέφαλου» κατατέθηκε «πρόσφατα», τις προηγούμενες ημέρες δηλαδή.

Το metrosport.gr σχολιάζει το συγκεκριμένοι δημοσίευμα και ανάμεσα σε άλλα αναφέρει ότι: «αυτό το σενάριο θα ήταν ουσιαστικό αν δεν προχωρούσε η περίπτωση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Πράγματι, ο Κροάτης εξτρέμ βρέθηκε στη λίστα του Δικεφάλου και μέσω ατζέντη έγινε μια διερευνητική συζήτηση ώστε να εξεταστεί το ποσό της μετακίνησης και η θέληση του παίκτη να έρθει.

Ο στόχος ήταν να έρθει με τη μορφή δανεισμού και οι «ασπρόμαυροι» να κάλυπταν το μισό περίπου συμβόλαιο του, ένα ποσό δηλαδή στις 800.000 ευρώ. Εν τέλει επιλέχθηκε ο Σέρβος καθώς ήταν ελεύθερος».

Εν τω μεταξύ, ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τη μεγάλη αποψινη σύγκρουση με την Μπενφίκα στο πλαίσιο του 3ου γύρου των προκριματικών του Champions League. Αθλητική εφημερίδα υποστηρίζει ότι αν ο «Δικέφαλος» προκριθεί στα play off της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα προχωρήσει σε μεγάλη μεταγραφή.

Πιο συγκεκριμένα η Livesport γράφει: «Σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με νίκη στον αυριανό αγώνα με την Μπενφίκα, θα έρθουν και μεταγραφές από το «πάνω ράφι», αφού τα έσοδα από συμμετοχή στα πλέι οφ είναι 5 εκατομμύρια ευρώ! Το ποσό αυτό δίνει την δυνατότητα επένδυσης, με αγορά μεγάλου παίκτη, αλλά αυτό θα συζητηθεί μετά το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα, γιατί η πιθανή συμμετοχή στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ανοίγει την όρεξη για πρόκριση σε ομίλους».

Το αποτέλεσμα της «μάχης» με την Μπενφίκα δεν είναι προδιαγεγραμμένο, αλλά το δημοσίευμα έχει βάση. Ο «Δικέφαλος» ξέρει ότι αν καταφέρει να βρεθεί στα play off, τότε θα έχει μόνο ένα βήμα να κάνει για να φτάσει για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League. Αυτό δεν θα έχει μόνο οικονομικά οφέλη, αλλά θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, ενώ θα δώσει τεράστια χαρά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μια δυνατή μεταγραφή θα βοηθούσε να επιτευχθεί ο μεγάλος αυτός στόχος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments