Ελλάδα

Επεισόδιο με πυροβολισμούς με Τούρκους στον Έβρο

Επεισόδιο με πυροβολισμούς με Τούρκους στον Έβρο
Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στην περιοχή του Έβρου με Τούρκους, ενώ δεν έλειψαν και οι πυροβολισμοί.

Πριν από μερικούς μήνες όλη η ένταση ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία είχε επικεντρωθεί στην περιοχή του Έβρου. Θυμίζουμε ότι τότε η Τουρκία έχιε ανοίξει τα σύνορα της και διαδίδοντας Fake news ότι το ίδιο ισχύει και για τα Ελληνικά σύνορα οδήγησε χιλιάδες μετανάστες στο σημείο. Μπορεί τον τελευτάιο καιρό τα πράγματα να είναι σχετικά ήσυχα στην περιοχή, αλλά δυστυχώς ένα σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή. Μάλιστα τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν ξεφύγει καθώς έπεσαν και πυροβολισμοί.

Το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας κτηνοτρόφος εντόπισε μια ομάδα οκτώ Τούρκων που είχαν περάσει τα Ελληνικά σύνορα. Οι συγκεκριμένοι ισχυρίστηκαν ότι είναι πρόσφυγες, αλλά ο κτηνοτρόφος τους ζήτησε να περιμένουν μέχρι να φτάσει στο σημείο η αστυνομία. Οι Τούρκοι δεν πτοήθηκαν και προσπάθησαν να τον αγνοήσουν. Εκείνος αποπειράθηκε να τους σταματήσει και έτσι ξεκίνησε η συμπλοκή.

Έπεσαν και πυροβολισμοί

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κτηνοτρόφος είχε στην κατοχή του μια καραμπίνα την οποία χρησιμοποίησε για να σταματήσει τους Τούρκους μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της συμπλοκής οι οκτώ Τούρκοι κατάφεραν να του πάρουν το όπλο από τα χέρια. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου η καραμπίνα εκπυρσοκρότησε δύο φορές στον αέρα. Καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι είναι θαύμα το γεγονός ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Μετά από λίγη ώρα η αστυνομία έφτασε στο σημείο της συμπλοκής και σε κοντινή απόσταση εντόπισαν τους οκτώ Τούρκους που συνελήφθησαν. Εκεί βρέθηκε και η καραμπίνα του κτηνοτρόφου ο οποίος διαθέτει νόμιμη άδεια για την κατοχή της. Ο κτηνοτρόφος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι οι Τούρκοι τον χτύπησαν. Από την πλευρά τους οι Τούρκοι υποστήριξαν ότι τους απείλησε με όπλο. Τελικά σχηματίστηκε δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ. τόσο για τους Τούρκους όσο και για τον κτηνοτρόφο για τα αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης, της απειλής και του νόμου περί όπλων.

Ο κτηνοτρόφος έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον τους για επίθεση, ενώ τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και για παράνομη είσοδο στη χώρα. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ οι Τούρκοι απείλησαν τον κτηνοτρόφο ότι τον έχουν καταγράψει σε βίντεο το οποίο θα στείλουν σε Έλληνες συνεργάτες του. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments