Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [16/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [16/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [16/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [16/09/20].

Κριός

Θέλετε να πάτε το ταίρι σας σε ένα εντελώς ασυνήθιστο μέρος. Επειδή δεν μπορεί να μαντέψει τι του επιφυλάσσετε, πείτε του να είναι προετοιμασμένο για όλα. Όλη αυτή η εμπειρία θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά!

Ταύρος 

Το ταίρι σας θα σας εκπλήξει σήμερα, με μια πρόταση που θα πάει την σχέση σας σε βαθύτερο επίπεδο. Ενδεχομένως να θέλει να επισημοποιήσει τον δεσμό σας. Και μάλιστα θα κάνει την πρόταση, σε κάποιο μέρος που δεν φανταζόσασταν ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα. Λοιπόν, τι λέτε; Θα δεχτείτε;

Δίδυμοι

Η μέρα έχει όλες τις προδιαγραφές να είναι ρομαντική. Θα γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας εξάψει το ενδιαφέρον και θα έχει αντισυμβατική προσέγγιση στις σχέσεις. Είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόσασταν για να βγείτε από την ρουτίνα σας!

Καρκίνος

Θα λατρέψετε τη σημερινή μέρα! Τα πράγματα στη δουλειά σας πάνε καλά, νέα φλερτ ξεπροβάλλουν από το πουθενά, ο κόσμος σας φαίνεται κάπως τρελός με την καλή έννοια. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο με το οποίο θα νιώσετε μια άμεση αμοιβαία έλξη. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, δεν λαθεύει σχεδόν ποτέ. svg%3E

Λέων 

Αν η σχέση σας έχει αρχίσει να ρουτινιάζει, πρέπει να βρείτε τρόπο να την τονώσετε. Αφιερώστε χρόνο για μια διαφορετική και πιο διασκεδαστική δραστηριότητα με το ταίρι σας. Δοκιμάστε κάτι που θα σας ανεβάσει τη διάθεση και θα βάλει πάλι το γέλιο στην ζωή σας.

Παρθένος

Η μέρα σας θα ξεκινήσει καλά αλλά στην πορεία σας περιμένουν μερικές εκπλήξεις. Ενδεχομένως να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο που μοιράζεστε τα ίδια περίεργα χόμπι και ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Αν σας φαίνεται σωστό, προχωρήστε.

Ζυγός 

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις ευνοϊκότερες συνθήκες για να συναντήσετε μια μοναχική ψυχή και να συνδεθείτε άμεσα. Μπορεί να καθίσετε δίπλα-δίπλα στο μετρό ή να περιμένετε μαζί στην ουρά του σούπερ μάρκετ. Αν πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε κάτι τέτοιο, καλύτερα να μείνετε σπίτι.

Σκορπιός

Σήμερα θα απολαύσετε κάθε είδους αλληλοεπιδράσεις. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο με περίεργα γούστα. Μιας και δεν έχετε γνωρίσει κάποιο ανάλογο, θα του πιάσετε αμέσως την κουβέντα. Αλλά να είστε προετοιμασμένοι για τη συνέχεια… Μπορείτε να την ονομάσετε αγάπη ή πάθος – αλλά σίγουρα θα είναι «καυτή»! svg%3E

Τοξότης 

Σήμερα θα αισθάνεστε την ανάγκη να ενεργήσετε χωρίς περιορισμούς. Έχετε πολλές ιδέες και σχέδια που θέλετε να δοκιμάσετε και χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι. Δεν υπάρχει λόγος να έρθετε σε ρήξη με τον/την αγαπημένο/η σας. Αν εξηγήσετε τι θέλετε να κάνετε, θα δείξει κατανόηση.

Αιγόκερως

Το ταίρι σας θα σας πάει σε κάποιο ασυνήθιστο μέρος σήμερα. Θα έχετε την ευκαιρία να πειραματιστείτε με κάτι καινούργιο. Όλη αυτή η εμπειρία θα σας φέρει πιο κοντά, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό η σχέση σας έχει πέσει σε ρουτίνα.

Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό η σχέση σας έχει ρουτινιάσει. Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Ό,τι και να είναι, θα φέρει ένα κύμα δημιουργικής ενέργειας στη ζωή σας. Θα βοηθήσει να ανακαλύψετε νέες πτυχές στη σχέση σας.

Ιχθύες

Η μέρα ευνοεί τις γνωριμίες και τις αλληλοεπιδράσεις. Μια από αυτές τις επαφές θα αφορά ένα πρόσωπο από το παρελθόν, για το οποίο νοιαζόσασταν πολύ αλλά ξεχάσατε με το πέρασμα του χρόνου. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments