Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προτάθηκε ο Άλεξ Σονγκ στο «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προτάθηκε ο Άλεξ Σονγκ στο «τριφύλλι»
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ένας παίκτης με σπουδαία καριέρα προτάθηκε στο «τριφύλλι». Τι θα κάνουν οι «πράσινοι» με την περίπτωση Σονγκ.

Είναι ένας παίκτης με σπουδαία καριέρα, αλλά τα καλύτερά του χρόνια βρίσκονται πλέον αρκετά μακριά. Σύμφωνα με το newspao.gr, ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα, Άλεξ Σονγκ προτάθηκε στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, αλλά ο Τσάβι Ρόκα δύσκολα θα ασχοληθεί με μία τέτοια περίπτωση.

Ο 33χρονος Καμερουνέζος έχει μια σπουδαία καριέρα έχοντας περάσει από μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος αφού το συμβόλαιό του με την ελβετική Σιον δεν ανανεώθηκε. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κινηθεί και να τον αποκτήσει. Όπως, όμως αναφέρει το ίδιο σάιτ, η περασμένη ηλικία του ενδεχομένως να βάλει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις του ανθρώπους του συλλόγου που ψάχνουν κάτι πιο σίγουρο.

Το 2013 η Μπαρτσελόνα τον αγόρασε από την Άρσεναλ έναντι του ποσού των 19 εκατομμυρίων ευρώ. Επτά χρόνια αργότερα, ο παίκτης από το Καμερούν ψάχνει για το τελευταίο του συμβόλαιο, το «τριφύλλι», όμως, δύσκολα θα ασχοληθεί αν και του προτάθηκε ο ποδοσφαιριστής. Να σημειώσουμε ότι ο Σονγκ στη σεζόν 2019-20 έπαιξε σε 12 ματς με την ελβετική ομάδα.

Ο Σονγκ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα

Τι γίνεται με τον Κάτσε

Να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό θέλει ο Εργκύς Κάτσε, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με κάποια ομάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αλβανός μέσος θα ήθελε να ξαναφορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι, καθώς έκανε μια καλή σεζόν το 2018-19 και θέλει να ξαναβάλει την καριέρα του στις σωστές ράγες.

Ο Κάτσε, που είναι στα 27 χρόνια, έπαιξε πέρσι στη Λάρισα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βρει ποδοσφαιρική στέγη. Το trifilara.gr σχολιάζει τα δημοσιεύματα που υπάρχουν για τον Κάτσε και, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρει: «εδώ και καιρό οι άνθρωποι των “πράσινων” βρίσκονται σε αναζήτηση για κάποιο χαφ, όμως ο Αλβανός μέσος δεν διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θέλουν οι Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος. Εν κατακλείδι, μπορεί ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ να έχει καλές σχέσεις με τον σύλλογο, ωστόσο δεδομένα έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα από την τελευταία φορά που φόρεσε τα “πράσινα”. Έτσι μπορεί ο ίδιος να θέλει, όμως δύσκολα θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments