Video

«Άγριες Μέλισσες» – Big Brother: Η “μάχη” της τηλεθέασης της Παρασκευής 18/09

«Άγριες Μέλισσες» – Big Brother: Η “μάχη” της τηλεθέασης της Παρασκευής 18/09
«Άγριες Μέλισσες» - Big Brother: "Άγρια μάχη" μεταξύ της αγαπημένης σειράς του ANT1 και του Μεγάλου Αδερφού - [ως διαμορφώθηκε η τηλεθέαση.

Tο πιο δυνατό επεισόδιο μέχρι σήμερα επιφύλασσαν οι «Άγριες Μέλισσες» για το βράδυ της Παρασκευής  18/09 με αντίπαλο το live του Big Brother που επίσης ήταν καθηλωτικό. Στο  χθεσινό επεισόδιο από τον δεύτερο κύκλο στις «Άγριες Μέλισσες», μια αποκάλυψη βόμβα θα φέρει την Ελένη και τις αδελφές της αντιμέτωπες με το μεγάλο τους μυστικό. Από εδώ και πέρα τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

Ο Κυπραίος, αποφασισμένος να βοηθήσει την Ελένη, εκβιάζει τη Μυρσίνη κι εκείνη αναγκάζεται να ζητήσει χρήματα από την Ανέτ. Θα της αποκαλύψει, όμως, τον πραγματικό λόγο που τα θέλει; Τι θα γίνει αν μάθει ο Δούκας για τον Κυπραίο και τη Μυρσίνη; Ο Κλεομένης βρίσκεται αντιμέτωπος με το ψέμα του. Δεν είναι, όμως, διατεθειμένος να παραδοθεί άνευ όρων και προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή να βρουν μια λύση ώστε να είναι και οι δυο κερδισμένοι.

Πως διαμορφώθηκε η τηλεθέαση

Χθες Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, οι «Άγριες Μέλισσες» κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν ποσοστό 26,4% στο δυναμικό κοινό και 28,4% στο γενικό σύνολο. Από την άλλη, το νέο live του Big Brother κατάφερε να αποσπάσει ποσοστό 16,1% στο δυναμικό κοινό και 15,3% στο γενικό σύνολο. Σημειώνεται ότι τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Όλα τα είχε το χθεσινό live του Big Brother, εξομολογήσεις, εντάσεις, σκηνές από το σπίτι των συγκατοίκων αλλά και τη μεγάλη αποχώρηση του Νικόλα από το σπίτι

Δείτε  επίσης το απόσπασμα από το ξέσπασμα Μικρούτσικου μετά την εξομολόγηση της Χριστίνας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments