Αθλητισμός

Αυτή είναι η νέα ομάδα του Σουάρες

Αυτή είναι η νέα ομάδα του Σουάρες
Σουάρες νέα ομάδα: Στην Ισπανία θα παραμείνει ο Ουρουγουανός φορ, αλλά θα αλλάξει ομάδα και πόλη.

Το σίριαλ με τον Λουίς Σουάρες τελειώνει. Ο Ουρουγουανός άσος μένει στην Ισπανία, αλλά μετακομίζει από τη Βαρκελώνη στη Μαδρίτη για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον έμπειρο επιθετικό και στην Ατλέτικο. Έτσι, οι «ροχιμπλάνκος» θα δρομολογήσουν την αποχώρηση του Ντιέγκο Κόστα από την Ατλέτικο για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Σουάρες.

Τι προσέφερε η Ατλέτικο στον έμπειρο φορ

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Ατλέτικο προσφέρει διετές συμβόλαιο και ικανοποιεί απόλυτα τις οικονομικές απαιτήσεις του Σουάρες. Αναλυτικότερα, η Γιουβέντους αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Λουίς Σουάρες και όπως αποκαλύπτει η «Mundo Deportivo» στην ηλεκτρονική έκδοσή της, ο Ουρουγουανός φορ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πάντως ότι υπάρχει πολύς δρόμος για την ολοκλήρωση του deal, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να χρειάζεται να «ξεφορτωθεί» τον Ντιέγκο Κόστα και τον Σουάρες από την πλευρά του να ζητάει από την Μπαρτσελόνα να πληρώσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του για να τον αφήσει να αποχωρήσει.

Οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» είναι αποφασισμένοι να λύσουν τη συμφωνία μαζί του, όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να απαλλαχθούν από το βαρύ συμβόλαιο του. Γι’ αυτό τον λόγο η Μπαρτσελόνα πρόσφερε 7 εκατομμύρια ευρώ στον παίκτη ως αποζημίωση, τα μισά χρήματα από τις ετήσιες απολαβές του, με σκοπό να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τον σύλλογο.

Η συγκεκριμένη προσφορά ήταν δίκαιη για τους ανθρώπους του καταλανικού συλλόγου. Όχι όμως για τον Σουάρες, ο οποίος την απέρριψε αμέσως. Οι δικηγόροι του Ουρουγουανού, έχουν εντολή από τον παίκτη να μην χαρίσουν ούτε ένα ευρώ. Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ασκήσουν πίεση στον Μπαρτομέου ώστε να καταβάλλει και τα 14 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση του τελευταίου χρόνου και στη συνέχεια να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τον σύλλογο.

Να σημειώσουμε ότι από τη στιγμή που ο Ρόναλντ Κούμαν ανέλαβε την Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό ότι δεν υπολογίζει τον Ουρουγουανό. Βέβαια, εξαιτίας της πολύπλοκης κατάστασης φαίνεται ότι διαμήνυσε στον παίκτη ότι αν δεν βρεθεί λύση μαζί με τη διοίκηση της Μπάρτσα, τότε αυτό θα σημάνει ότι δεν θα τον παροπλίσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments