Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Απίστευτο γκολ από 18χρονο αμυντικό

Ολυμπιακός: Απίστευτο γκολ από 18χρονο αμυντικό
Ολυμπιακός: Ένα γκολ - ποίημα πέτυχε ο Νικήτας Νικόλης στην αναμέτρηση της Κ19 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ένα φανταστικό τέρμα, το οποίο θα έπρεπε να διεκδικεί υποψηφιότητα για το καλύτερο της χρονιάς, σημείωσε ο 18χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Νικήτας Νικόλης. Συγκεκριμένα, ο Νικόλης βρήκε δίχτυα με έναν εκπληκτικό τρόπο, στο περιθώριο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 της Super League του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νικήτας στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνίστηκε ως στόπερ, ενώ πέρσι έπαιζε κυρίως στον χώρο του κέντρου ή στα πλάγια της άμυνας.

Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών “χτύπησε” στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης με μια τρελή κούρσα στη διάρκεια της οποίας πέρασε πέντε παίχτες του Αστέρα πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Βεβαίως αυτό δεν είναι το πρώτο ιδιαίτερο γκολ που πετυχαίνει ο νεαρός. Προ ημερών είχε σημειώσει άλλο ένα, επίσης πολύ όμορφο. Συγκεκριμένα, την ημέρα που ο Ολυμπιακός κατακτούσε το Κύπελλο με την ΑΕΚ, δηλαδή το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, η Κ19 των “ερυθρόλευκων” έδινε φιλικό με το Μοσχάτο. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής πήρε τη μπάλα κάτω από το κέντρο και αφού συνεργάστηκε με δύο συμπαίκτες του, έκανε… τρελή κούρσα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με δυνατό σουτ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Δείτε το γκολ παρακάτω:

Ποιος είναι ο μικρός;

Γεννημένος στις 16 Ιουνίου 2002, ο Νικήτας Νικόλης έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που τελειώνει σε ένα χρόνο. Πριν από δύο χρόνια, όταν πρωτοήρθε ο Πέδρο Μαρτίνς στην ομάδα, τον πήρε μαζί του στην προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. Μετά το πρώτο στάδιο, επέστρεψε στην Ελλάδα και σε φιλικό της ακαδημίας στον Βόλο υπέστη ρήξη χιαστού. Όσοι τον γνωρίζουν, μιλούν για συνεσταλμένο παιδί, μετρημένο και ταπεινό. Ο πατέρας του κατάγεται από τη Σύμη και η μητέρα του από τη Ρόδο, από το χωριό Λάρδο, εκεί όπου έπαιξε για πρώτη φορά μπάλα και όπου ζει η οικογένειά του. Ο Νικήτας, το μεγαλύτερο παιδί από τα τρία, είναι αριστερός μπακ, αλλά στην Κ19 έχει γίνει κεντρικός αμυντικός. Άξιο αναφοράς ότι πολλές φορές στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί και ως αμυντικός χαφ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments