Αθλητισμός

Σα Ολυμπιακός: Δύο οι ομάδες που «ερίζουν» για τον Πορτογάλο γκολκίπερ

Σα Ολυμπιακός: Δύο οι ομάδες που «ερίζουν» για τον Πορτογάλο γκολκίπερ
Σα Ολυμπιακός: Τόσο η Ρεν, όσο και η Μονακό ενδιαφέρονται για τον παίκτη των «ερυθρόλευκων». Αναμένεται να υπάρξει «ντόμινο» κινήσεων για τον Πορτογάλο γκολκίπερ αν ο Εντουάρ Μεντί πάει στην Τσέλσι.

Όποιος είδε το λάθος του Κέπα Αριθαμπαλάγα χτες με τη Λίβερπουλ, καταλαβαίνει ότι ο πορτιέρε της Τσέλσι δεν περνά τις καλύτερές του μέρες με την αγγλική ομάδα. Οι Λονδρέζοι, μάλιστα, φαίνεται να ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του. Ο Εντουάρ Μεντί είναι ένας από τους στόχους των Άγγλων που έχουν εξετάσει την περίπτωση του τερματοφύλακα της Ρεν. Γι’ αυτό και η γαλλική ομάδα ετοιμάζει πρόταση είτε για τον Μπενζαμέν Λεκόμτ της Μονακό είτε για τον Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού.

Για το θέμα γράφει η εφημερίδα Sportime: «Όντως αληθές το ενδιαφέρον της Ρεν για τον Σα. Κερδισμένος θα βγει ο Πορτογάλος έτσι κι αλλιώς. Και ο λόγος είναι πως βρίσκεται σε μια μίνι λίστα με τον Λεκόμτ της Μονακό για τον διάδοχο του Μεντί, που η ομάδα της Βρετάνης πουλάει στην Τσέλσι. Λεφτά εκεί έχουν για να καλύψουν… δέκα φορές το buy out του Σα. Δεν τα πετάνε, όμως, από το παράθυρο. Πρώτα θα δουν αν γίνεται του Γάλλου. Εκεί, δεδομένα, χρειάζονται +15. Δύσκολα θα ανέβουν εκεί. Αν όχι, τότε η Ρεν θα στραφεί στον Πορτογάλο. Και έχει δίκιο ο Μέντες. Αν όντως έχει πει πως ο Σα θα φύγει μόνο με τη ρήτρα του, ήτοι 13 εκατ. ευρώ, έχει απόλυτο δίκιο».

Όπως βλέπετε, η εφημερίδα επισημαίνει ότι όντως μπορεί ο Πορτογάλος να φύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν δοθούν τα λεφτά του buy out του. Εν τω μεταξύ, υπάρχει κι άλλο ενδεχόμενο. Αν η Ρεν πάρει τον Λεκόμτ, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για τον Σα να πάει στους Μονεγάσκους. Ένα «ντόμινο» μεταγραφικών κινήσεων, λοιπόν, που βολεύει τον Πορτογάλο γκολκίπερ.

Εν τω μεταξύ, αυτός που χαμογελά για την ώρα είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είδε τον Ζοζέ Σα να επιστρέφει κανονικά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και να θέτει εαυτόν στη διάθεσή του για τον πρώτο αγώνα με την Ομόνοια την Τετάρτη (23/9, 22:00) για τα playoffs του Champions League.

Ο γκολκίπερ των Πειραιωτών είχε υποστεί κάταγμα στο αριστερό χέρι πριν τη ρεβάνς με τη Γουλβς στο «Μολινό», με τον Μπόμπι Αλέν να παίρνει την θέση του σε εκείνο το παιχνίδι. Έκτοτε, ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να αναρρώσει και να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας του, η οποία παλεύει να μπει και πάλι στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments