Ελλάδα

Τροχαίο Αχαΐα: Τα δύο σενάρια για τη μητέρα τεσσάρων παιδιών που έπεσε στη χαράδρα

Τροχαίο Αχαΐα: Τα δύο σενάρια για τη μητέρα τεσσάρων παιδιών που έπεσε στη χαράδρα
Τροχαίο Αχαΐα: Τι είπε ο σύζυγος της γυναίκας που έπεσε στη χαράδρα στο Κομπηγάδι και σκοτώθηκε. Το σενάριο για αυτοκτονία.

Τριαντάχρονη γυναίκα, μητέρα 4 παιδιών, έχασε τη ζωή όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της σε χαράδρα 100 μέτρων στην Αχαΐα το Σάββατο που μας πέρασε. Δύο είναι τα σενάρια που υπάρχουν. Το ένα για αυτοκτονία, το άλλο για ατύχημα, όπως υποστηρίζει ο σύζυγός της.

Η εφημερίδα Πελοπόννησος σε ρεπορτάζ της γράφει για μηνύματα που αντάλλασσε με τον σύζυγό της πριν να σκοτωθεί. Ο Γιώργος Αναστασόπουλος σε ρεπορτάζ του αναφέρει ότι: «Τα μηνύματα που αντάλλαξε η 30χρονη πολύτεκνη μητέρα Μέγκι Στογιάνοβα – Μοσχονά με τον σύζυγό της δίνουν άλλη τροπή στην τραγική κατάληξη της. Όπως είναι γνωστό η μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών έπεσε προχθές το βράδυ με το αυτοκίνητο της σε χαράδρα βάθους 70 μέτρων στην επαρχιακή οδό μεταξύ Καλάνου – Κομπηγαδίου του Δήμου Ερυμάνθου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 30χρονη ενώ οδηγούσε, αντάλλασσε μηνύματα με τον σύζυγό της, από τα οποία προκύπτουν ότι ήταν σε φάση αποδρομής από τη ζωή… «Εγώ τελείωσα… Δεν αντέχω άλλο… Να προσέχεις τα παιδια» (θυμίζουμε ότι η οικογένεια βάφτισε το τέταρτο παιδάκι της την προπερασμένη Κυριακή).

Εναγωνίως ο σύζυγος προσπάθησε να την αποτρέψει: «Σε παρακαλώ, σκέψου τα παιδιά μας. Γύρνα πίσω…». Φαίνεται ότι ο σύζυγος δεν κατάφερε να την μεταπείσει. Λίγο αργότερα διερχόμενοι οδηγοί, που είδαν την πτώση του οχήματος προς τον θάνατο, ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Επιτόπου κατέφθασε ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ, η οποία πραγματοποίησε κατάβαση στη χαράδρα και ανέσυρε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Τα μηνύματα που αντηλλάγησαν και η ψυχολογική κατάσταση της 30χρονης μητέρας, όπως είναι ευνόητο, ανατρέπουν τον αρχικό χαρακτηρισμό του τραγικού συμβάντος. Ήδη οι αστυνομικές αρχές αξιοποιούν και αναλύουν ότι τα διαθέσιμα στοιχεία, ώστε να αποφανθούν και επισήμως για την τραγική υπόθεση».

Τι είπε ο σύζυγός της για το μοιραίο βράδυ – Εντελώς διαφορετικό σενάριο

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δίνοντας απαντήσεις για το μοιραίο βράδυ, καθώς υπήρχαν οι παραπάνω πληροφορίες ότι η γυναίκα του έστειλε SMS λίγο πριν πεθάνει και ότι η πτώση της ήταν απόπειρα αυτοκτονίας. Όπως αποκάλυψε ο άνδρας της 30χρονης, ήταν μαζί σε διαφορετικά αυτοκίνητα, όταν η γυναίκα έχασε τον έλεγχο. Επί τόπου ο σύζυγός της ενημέρωσε την Αστυνομία και ο ίδιος της μιλούσε, αφού η κοπέλα είχε ακόμα τις αισθήσεις της.

«Της έλεγα κρατήσου. Προσπάθησα να τη βοηθήσω αλλά ήταν πολύ βαθιά… Μετά ήρθαν οι πυροσβέστες, έκαναν τέσσερις ώρες να την ανεβάσουν… Ο πρώτος που κατέβηκε στον γκρεμό είχε φωνάξει ότι είχε ακόμα τις αισθήσεις της, όμως μέχρι να την ανασύρουν είχε πεθάνει», ανέφερε για το μοιραίο βράδυ ο άνδρας της. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι η 30χρονη δεν του τηλεφώνησε λίγο πριν πεθάνει και ότι δεν ισχύουν ούτε οι φήμες περί αυτοκτονίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments