Ελλάδα

Χαρδαλιάς χωρίς μάσκα φιλάει χέρι ιερέα

Χαρδαλιάς χωρίς μάσκα φιλάει χέρι ιερέα
Νίκος Χαρδαλιάς: Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας φίλησε το χέρι ενός ιερέα μπροστά τις κάμερες.

Πριν λίγες ημέρες έγινε μεγάλη κουβέντα για τον Γιώργο Κουμουτσάκο όταν είδε το φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία του που τον έδειχνε να κοινωνάει. Η εικόνα ενός μέλους της κυβέρνησης να χρησιμοποιεί το ίδιο κουτάλι με άλλους πιστούς δεν είναι ενθαρρυντική όταν υπάρχει μια πανδημία που εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς. Τότε ο Νίκος Χαρδαλιάς από την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό, χωρίς να τον κατονομάσει, είχε “καρφώσει” τον αναπληρωτή Μετανάστευσης και Ασύλου.

«Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Νίκου Χαρδαλιά. Λίγες μέρες αργότερα έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ο υφυπουργός βρέθηκε στην επιτυχή επιχείρηση απεγκλωβισμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Καρδίτσα.

Τα μέτρα πήγαν περίπατο

Ανάμεσα στους ανθρώπους που μετέφεραν με το αεροπλάνο ήταν ένας ιερέας και η σύζυγος του. Λίγο αργότερα ο Νίκος Χαρδαλιάς χωρίς να φοράει μάσκα, και ενώ ανάμεσα του υπήρχε αρκετός κόσμος που επίσης δεν φορούσε μάσκα, πλησίασε τον ιερέα και του φίλησε το χέρι. Για την ακρίβεια κάνει κίνηση να του φιλήσει το χέρι και ενδεχομένως να φίλησε και λίγο από το ράσο του παπά.

Μάλιστα το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έγινε μπροστά στις κάμερες και μεταδόθηκε λίγο αργότερα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, “οι αταίριαστοι”. Οι παρουσιαστές της εκπομπής δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός τονίζοντας ότι είναι “μεγάλο φάουλ” από την πλευρά του υφυπουργού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον άνθρωπο που έχει αναλάβει τις ενημερώσεις για την πανδημία και πολλές φορές έχει μιλήσει σε αυστηρό ύφος προς τους πολίτες για τη μη τήρηση των μέτρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στα Social Media με αρκετούς να κατηγορούν την κυβέρνηση ότι δεν παίρνει παίρνει μέτρα για το θέμα των εκκλησιών. Τονίζουν δε ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων που πάνε στις εκκλησίες ανήκουν και σε ευπαθείς ομάδες και θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που πρέπει να προσέχουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο με το περιστατικό με τον Νίκο Χαρδαλιά και τον ιερέα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments