Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος: «Δεν είναι απλά υποκριτές, είναι επικίνδυνοι»

Νάσος Ηλιόπουλος: «Δεν είναι απλά υποκριτές, είναι επικίνδυνοι»
Νάσος Ηλιόπουλος: Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η κυβέρνηση στοχοποιεί ανθρώπους την ώρα που τα στελέχη της δεν τηρούν τα μέτρα μπροστά στις κάμερες.

Για υποκρισία και για επιλογές που παίζουν στα ζάρια τη δημόσια υγεία κατηγόρησε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ασκεί σκληρή κριτική σε δήλωσή του on camera, «η ατομική ευθύνη που επικαλείται η κυβέρνηση από ό,τι φαίνεται αφορά μόνο τους πολίτες».

«Στοχοποιούν τους νέους ανθρώπους και μέσα σε λίγες μέρες είδαμε τον κ. Κουμουτσάκο να ισχυρίζεται ότι κοινώνησε τυχαία και σήμερα τον κ. Χαρδαλιά να παραβιάζει κάθε μέτρο, και να εμφανίζεται -χωρίς μάσκα- να φιλάει το χέρι ιερέα» σχολιάζει με έμφαση ο Ν. Ηλιόπουλος. Τέλος σημείωσε ότι το «Το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται στα όρια του και καθημερινά δεκάδες χιλιάδες πολίτες στοιβάζονται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αφού δεν έχει γίνει τίποτα για την ενίσχυση των δρομολογίων».

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

“Η κυβέρνηση σπατάλησε τον χρόνο που κέρδισε η κοινωνία. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται στα όρια του. Καθημερινά δεκάδες χιλιάδες πολίτες στοιβάζονται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αφού δεν έχει γίνει τίποτα για την ενίσχυση των δρομολογίων. Η ατομική ευθύνη που επικαλείται η κυβέρνηση από ό,τι φαίνεται αφορά μόνο τους πολίτες.

Στοχοποιούν τους νέους ανθρώπους και μέσα σε λίγες μέρες είδαμε τον κ. Κουμουτσάκο να ισχυρίζεται ότι κοινώνησε τυχαία και σήμερα τον κ. Χαρδαλιά να παραβιάζει κάθε μέτρο, και να εμφανίζεται -χωρίς μάσκα- να φιλάει το χέρι ιερέα. Η υποκρισία και οι επιλογές τους παίζουν καθημερινά τη δημόσια υγεία στα ζάρια”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments