Video

Ελίφ επεισόδιο 677: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 22/09 – Η Ρεϊχάν σκέφτεται να παραιτηθεί

Ελίφ επεισόδιο 677: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 22/09 – Η Ρεϊχάν σκέφτεται να παραιτηθεί
Ελίφ επεισόδιο 677: Η Ρεϊχάν στην κουζίνα ξεσπά σε κλάματα. Η Γιλντίζ προσπαθεί να την ηρεμήσει αλλά η Ρεϊχάν κατηγορεί τον εαυτό της για την καταστροφή του πάρτι και θέλει να φύγει αλλά η Γιλντίζ της αλλάζει γνώμη.

Η Ελίφ είναι αναίσθητη μετά το χτύπημα της Βιλντάν. Η Βιλντάν πανικοβάλλεται γιατί ξέρει πως ο Ταρίκ θα την τιμωρήσει σκληρά αν πάθει κάτι η Ελίφ. Η Ρεϊχάν είναι στο έδαφος με την τούρτα και νιώθει απαίσια για ό,τι συνέβη. Η Παρλά της βάζει τις φωνές και όλοι τις κοιτούν. Ο Κερέμ επεμβαίνει για να συνεφέρει την Παρλά. Η Παρλά θυμώνει μαζί του και πιστεύει πως η Ρεϊχάν κατέστρεψε το πάρτι. Η Βιλντάν καλεί ταξί και ζητάει να την παραλάβει από την πίσω πόρτα της έπαυλης. Είναι αγχωμένη γιατί πρέπει να μεταφέρει στο ταξί την Ελίφ χωρίς να τη δουν. Η Παρλά βρίσκει τη Ρεϊχάν και είναι εξαιρετικά σκληρή μαζί της.

Η Ρεϊχάν στην κουζίνα ξεσπά σε κλάματα. Η Γιλντίζ προσπαθεί να την ηρεμήσει αλλά η Ρεϊχάν κατηγορεί τον εαυτό της για την καταστροφή του πάρτι και θέλει να φύγει αλλά η Γιλντίζ της αλλάζει γνώμη. Στον κήπο η Παρλά εξακολουθεί να φωνάζει και να δημιουργεί σκηνή. Η Χουμεϊρά της ζητάει να ηρεμήσει και της λέει πως θα τιμωρήσει τη Ρεϊχάν η ίδια για ό,τι έγινε. Το πάρτι τελειώνει και οι καλεσμένοι φεύγουν αλλά η Παρλά δεν μπορεί να ηρεμήσει. Η Βιλντάν πηγαίνει με ταξί την Ελίφ σε ένα γιατρό χωρίς να τη δει κανείς. Η Χουμεϊρά, ο Ταρίκ και η Παρλά προσπαθούν να ηρεμήσουν στο σαλόνι. Η Χουμεϊρά τα βάζει με τη Γιλντίζ για ό,τι έγινε και ρωτάει που είναι η Βιλντάν. Η Γιλντίζ της λέει πως μετά από το περιστατικό με την τούρτα η Βιλντάν εξαφανίστηκε. Όταν το ακούει αυτό ο Ταρίκ, πηγαίνει στο δωμάτιο της Βιλντάν για να ελέγξει την Ελίφ. Γίνεται έξαλλος επειδή η Βιλντάν και η Ελίφ λείπουν.

Η Ρεϊχάν σκέφτεται να παραιτηθεί αλλά η Γιλντίζ δεν συμφωνεί. Η Παρλά και η Χουμεϊρά ζητάνε από τον Κερέμ να απολύσει τη Ρεϊχάν. Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στη Βιλντάν και εκείνη τρομοκρατείται. Του λέει πως βρίσκονται στο νοσοκομείο και ο Ταρίκ πηγαίνει αμέσως να τις βρει. Ο γιατρός λέει στη Βιλντάν πως η κατάσταση της Ελίφ είναι ίσως σοβαρή. Ο Κερέμ ζητάει να δει τη Ρεϊχάν στο γραφείο. Η Γιλντίζ φοβάται πως θα μαλώσει τη Ρεϊχάν. Ο Κερέμ της δίνει χρήματα για τις λίγες μέρες που εργάστηκε στο σπίτι και της ζητάει να φύγει. Η Ρεϊχάν δεν δέχεται τα χρήματα και φεύγει με δάκρυα από το δωμάτιο. Η στάση της και τα λόγιας της επηρεάζουν τον Κερέμ.

Η Ρεϊχάν μαζεύει τα πράγματα της για να φύγει αλλά στην πόρτα συναντά τη Ματσιντέ, η οποία δεν της επιτρέπει να φύγει. Ο Ταρίκ φτάνει στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως η Βιλντάν έχει πει στους γιατρούς πως αυτή είναι η μητέρα της Ελίφ και ο Ταρίκ ο πατέρας της. Το νοσοκομείο ζητάει τα στοιχεία της μικρής για να περάσουν το περιστατικό στα αρχεία τους…

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments