Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή στο κέντρο της Γλυφάδας

Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή στο κέντρο της Γλυφάδας
Το ατύχημα έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη είχε πριν λίγες ημέρες ο αγαπητός τραγουδιστής Δημήτρης Καραδήμος. Σύμφωνα με το Tlife, το βράδυ της Κυριακής, διερχόμενο όχημα συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του γνωστού καλλιτέχνη, το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας και του προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά του.  Η περιπέτεια όμως του καλλιτέχνη συνεχίζεται, καθώς το διερχόμενο όχημα και ο οδηγός του έσπευσαν να εγκαταλείψουν το σημείο της σύγκρουσης με αποτέλεσμα να μην έχουν βρεθεί μέχρι και σήμερα, με τις αστυνομικές αρχές να αναζητούν την ταυτότητα του δράστη.

Ο Δημήτρης Καραδήμος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, και είναι ποπ-λαϊκός τραγουδιστής. Ξεκίνησε πριν περίπου ένα χρόνο δισκογραφικά με το “Πολύ Σου Πάει”, ενώ συνεργάστηκε το Φθινόπωρο του 2013 με τους Snapyourfingaz, Revo & Joe minor, για το κομμάτι “Παίρνω Την Ευθύνη“, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και το έκανε ευρεία γνωστό. Το Νοέμβριο του 2014 κυκλοφόρησε το τραγούδι “Παρεξήγηση” (γνωστό και ως “έφαγες πόρτα”), σε μουσική Χριστόδουλου Σιγανού και Κωνσταντίνου Παντζή, και στίχους Χριστόδουλου Σιγανού και Valentino. Ένας «Έρωτας» γεννιέται πολύ σύντομα.

Πριν από λίγους μήνες, ο Δημήτρης Καραδήμος επέστρεψε ανανεωμένος με νέο τραγούδι. Με ανεβασμένη διάθεση, ο τραγουδιστής επιτυχιών όπως «Παίρνω Την Ευθύνη», «Σε Θέλω», «Μη Σταματάς», «Παρεξήγηση» κ.ά. μας τραγουδά για τον «Έρωτα» του καλοκαιριού.

Έπειτα από το τραγούδι «Είμαστε Ένα» που έκλεψε τις εντυπώσεις και αγαπήθηκε τόσο από τον κόσμο όσο και από τα ραδιόφωνα, ο Δημήτρης Καραδήμος είναι έτοιμος να μας παρασύρει στους ρυθμούς της νέας καλοκαιρινής επιτυχίας «Έρωτας». Τη μουσική και στίχους του single έχει γράψει ο ίδιος ο Δημήτρης Καραδήμος. «Έρωτας είναι το χαμόγελο σου, βρήκα τον κόσμο μου, στο πρόσωπό σου… Όταν στα μάτια με κοιτάς, να χάνομαι, στην αγκαλιά σου σαν παιδί αισθάνομαι…» Το νέο τραγούδι «Έρωτας» θα συνοδεύεται από το δικό του video clip που έχει σκηνοθετήσει ο Alex Konstantinidis.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments