Lifestyle

Η καυτή Έλλη δεν στάζει μέλι – Οι απίστευτες αναρτήσεις για Κουμουτσάκο και Λιάκο

Η καυτή Έλλη δεν στάζει μέλι – Οι απίστευτες αναρτήσεις για Κουμουτσάκο και Λιάκο
Το μοντέλο που έχει διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία τα "έχωσε" σε Κουμουτσάκο και Λιάκο.

Η Έλλη Παπαγγελή εκτός από ένα πανέμορφο κορίτσι είναι και ένα πολιτικοποιημένο άτομο, το οποίο δεν διστάζει να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του και να παίρνει θέση απέναντι σε ό,τι εκείνη κρίνει ότι την ενοχλεί. Όπως έγινε και στις περιπτώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης Γιώργου Κουμουτσάκου και του καθηγητή Νεότερης Ιστορίας Αντώνη Λιάκου.

Το μοντέλο, το οποίο έχει διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία, με διαδοχικές της αναρτήσεις στο facebook δεν μάσησε τα λόγια της και εξέθεσε τις απόψεις της, κατηγορώντας τον Γιώργο Κουμουτσάκο για υποκρισία αναφορικά με το tweet “κωλοτούμπα” μετά τη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας στην οποία ο κυβερνητικός αξιωματούχος λάμβανε την Θεία Κοινωνία. Το εν λόγω στιγμιότυπο προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στο εσωτερικό της κυβέρνησης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι πάρα πολύ θυμωμένος, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Η Έλλη Παπαγγελή με ανάρτησή της έγραψε σχετικά: “Η κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες κάνει ό,τι μπορεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας και εμείς με την σειρά μας υπακούμε σε πρωτόγνωρα μέτρα για να προστατεύσουμε την υγεία όλων μας. Στο ευαίσθητο θέμα της πίστης, όλοι έχουμε κάνει υποχωρήσεις όπως συμβουλεύουν οι επιστήμονες. Όλοι είμαστε χριστιανοί και όλοι θα θέλαμε να κοινωνήσουμε, γι αυτό και από τους πολιτικούς περιμέναμε σοβαρότερη στάση. Όχι να κάνουν επίδειξη και εκμετάλλευση πίστης για τα μάτια του κόσμου, μπρος πίσω, και γενικώς παιχνίδι με τόσο ευαίσθητα θέματα. Γιατί εάν ήταν θέμα ειλικρινούς πίστης και όχι πολιτικής, δεν θα ακολουθούσε το εν λόγω tweet «συμμαζέματος»”

Η κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες κάνει ό,τι μπορεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας και εμείς με την σειρά μας…

Gepostet von Έλλη Παπαγγελή – Ellie Papageli am Samstag, 19. September 2020

Το δεύτερο χτύπημα του μοντέλου ήρθε και πάλι μέσω facebook για τον καθηγητή Νεότερης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Αντώνη Λιάκο για τον οποίο έγραψε με αφορμή τις δηλώσεις του για τις φωτιές στη Μόρια: “Τον κ. Αντώνη Λιάκο τον είχαμε καθηγητή στο Πανεπιστήμιο, στην Ιστορία. Γνωρίζοντας λοιπόν τις απόψεις του από τότε, δεν εκπλήσσομαι καθόλου με αυτήν εδώ την άστοχη και ανθελληνική ανάρτηση”.

Τον κ. Αντώνη Λιάκο τον είχαμε καθηγητή στο Πανεπιστήμιο, στην Ιστορία. Γνωρίζοντας λοιπόν τις απόψεις του από τότε, δεν εκπλήσσομαι καθόλου με αυτήν εδώ την άστοχη και ανθελληνική ανάρτηση.

Gepostet von Έλλη Παπαγγελή – Ellie Papageli am Donnerstag, 17. September 2020

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments