Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [23/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [23/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [23/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [23/09/20].

Κριός

Η μέρα φέρνει ένα αίσθημα ελπίδας. Έχετε επενδύσει πολλά σε αυτή τη σχέση. Το πρόβλημα είναι ότι τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί. Ίσως πρέπει να μιλήσετε με ανθρώπους που έχουν εμπειρία από σχέσεις, αντί να προσπαθείτε να βρείτε τις λύσεις στα βιβλία.

Ταύρος 

Σήμερα έχετε κάθε λόγο να ατενίζετε με αισιοδοξία το μέλλον. Αυτό το πολύ ξεχωριστό άτομο που έχετε βάλει στο μάτι, είναι και πάλι αδέσμευτο και διαθέσιμο. Πώς μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό που βρίσκεται μπροστά σας; Αλλά και γιατί να το κάνετε;

Δίδυμοι

Σήμερα θα λάβετε πρόσκληση για έναν γάμο ή αρραβώνα, που θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ένα-δυο πράματα για την ερωτική σας ζωή. Εσείς όσο και το ταίρι σας μπαίνετε στη διαδικασία να σκεφτείτε την προοπτική μιας δέσμευσης. Δεν χρειάζεται να αποφασίσετε κάτι άμεσα. Πάρτε τον χρόνο σας.

Καρκίνος

Μήπως τον τελευταίο καιρό έχετε απομακρυνθεί από τον/την σύντροφο σας; Μήπως η καθημερινότητά σας είναι γεμάτη διαφωνίες; Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την ενότητα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε από κοινού να είστε καλοί μεταξύ σας… Πραγματικά καλοί, χωρίς προσποιήσεις. Έχετε δρόμο μπροστά σας αλλά θα τα καταφέρετε. svg%3E

Λέων 

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια νέα πνοή στην τελευταία σας σχέση. Οργανώστε για το ταίρι σας ένα υπέροχο δείπνο υπό το φως των κεριών, δείξτε του πόσο το αγαπάτε. Θα θυμάστε το αποψινό βράδυ για πολύ καιρό.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να μην αισθάνεστε απόλυτα ο εαυτός σας… Η ενέργεια της μέρας δεν βοηθάει να δείξετε την δύναμη και την επιβλητικότητά σας. Το ταίρι σας πάλι, θα εκτιμήσει ιδιαίτερα αυτή την καινούργια και πιο τρυφερή σας στάση. Μην ανησυχείτε, αύριο είναι μια άλλη μέρα!

Ζυγός 

Η σημερινή ενέργεια κάνει τους πάντες πιο χαλαρούς και καλόβολους. Αυτό ισχύει και για το ταίρι σας, που είναι η επιτομή της γλύκας. Ακόμη και αν δεν μπορείτε να πιστέψετε αυτή την ξαφνική μεταμόρφωση, τουλάχιστον εκμεταλλευτείτε τη: Ζητήστε ό,τι θέλετε. Έχετε πολλές πιθανότητες να το πάρετε!

Σκορπιός

Σήμερα όλοι γύρω σας φαίνεται να έχουν εμμονή με την εικόνα… Αλλά εσείς ξέρετε ότι δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Μερικές φορές αισθάνεστε ότι τα μαλλιά σας είναι άτονα ή το δέρμα σας θαμπό, ότι έχετε πάρει κιλά ή ότι τα ρούχα σας είναι εκτός μόδας. Αλλά ξέρετε ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω, που σας αγαπά για αυτό που είστε κάτω από όλα αυτά. svg%3E

Τοξότης 

Σήμερα θα πρέπει να επιστρατεύσετε όση υπομονή διαθέτετε. Διαφορετικά δεν θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα, όταν το ταίρι σας θα σας συστήσει στην οικογένειά του. Καθίστε ίσια, κρατήστε το βλέμμα σας χαμηλωμένο και μην κάνετε νευρικές κινήσεις. Ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως

Η μέρα φέρνει τους ανθρώπους κοντά, με περίεργους και υπέροχους τρόπους. Το κλίμα είναι ενωτικό, οπότε γιατί εσείς και το ταίρι σας δεν τα πάτε καλά; Μήπως φταίει το ότι είστε υπερβολικά αυταρχικοί και θέλετε τα πάντα να γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο; Όχι; Ξανασκεφτείτε το.

Υδροχόος

Έχετε την αίσθηση ότι κάτι λείπει από τις συζητήσεις που κάνετε σήμερα. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια επικριτική διάθεση στις αλληλοεπιδράσεις σας, που σας χαλάει πολύ. Προσπαθήστε να μην παίρνετε πολύ προσωπικά όσα ακούσετε από τον/την σύντροφό σας.

Ιχθύες

Σήμερα έχετε ένα υπέροχο συναίσθημα: Ότι εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας ήταν γραφτό να είστε μαζί και η αγάπη σας θα διαρκέσει αιώνια. Και μόλις το σκεφτήκατε, ξαφνικά ξενερώσατε. Ίσως πρέπει να εξετάσετε πιο προσεκτικά το ενδεχόμενο μιας μακροχρόνιας δέσμευσης – πριν να είναι πολύ αργά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments