Αθλητισμός

LIVE Σεντ Γκάλεν ΑΕΚ: Αυτές είναι οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

LIVE Σεντ Γκάλεν ΑΕΚ: Αυτές είναι οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
LIVE Σεντ Γκάλεν ΑΕΚ: Ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες των δύο μονομάχων πριν το παιχνίδι για τον 3o προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Μάσιμο Καρέρα επέλεξε να κατεβάσει την ΑΕΚ με διάταξη 4-3-3 και τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο στο δεξί άκρο της άμυνας απέναντι στη Σεντ Γκάλεν στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Εuropa League. Ο Ιταλός προπονητής έχει επιλέξει να παίξει και με τους τρεις φορ του από την αρχή του νοκ άουτ ματς, δηλαδή με Μάρκο Λιβάγια, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Νέλσον Ολιβέιρα.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

H ενδεκάδα: Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σιμόες, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Ανσαριφάρντ, Λιβάγια, Ολιβέιρα.

Στον πάγκο για την Ένωση βρίσκονται: Αθανασιάδης, Μπακάκης, Χνιντ, Σαμπανάτζοβιτς, Σάκχοφ, Γκαρσία, Ενομπακάρε.

Δείτε πως θα παραταχθεί η Ένωση

Η γηπεδούχος Σεντ Γκάλεν ξεκινάει με τους: Άτι-Ζίγκι, Κράουτσι, Στεργίου, Φαζλίτζι, Μουχάιμ, Γκέρτλερ, Κιντίγια, Βίκτορ Ρούιθ, Ντούα, Στίλχαρτ και Ζιλεμενό.

Βροχερό είναι το βράδυ στην Ελβετία

Ο Μάσιμο Καρέρα και ο Αντρέ Σιμόες εκπροσώπησαν την ΑΕΚ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την Σεντ Γκάλεν για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.

Ο Ιταλός τεχνικός επισήμανε μεταξύ άλλων πως: «Δεν συμφωνώ ότι είμαστε φαβορί. Η Σεντ Γκάλεν είναι σοβαρή ομάδα, με πολύ καλό επίπεδο, που απαιτεί σεβασμό. Θέλει μεγάλη προσοχή γιατί είναι ομάδα σε άνοδο. Η πρόκριση στους ομίλους του Europa είναι πολύ σημαντική για το κλαμπ, όχι… ειδικά για μένα, γιατί η ομάδα πρέπει και πάλι να γίνει ορατή στην Ευρώπη. Θα αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες και είναι σημαντικό για το πρεστίζ του κλαμπ. Και το σύστημα και τα πρόσωπα κάντε υπομονή και θα τα δείτε αύριο. Οι παίκτες μου γνωρίζουν τι θα πρέπει να κάνουν, αλλά εσείς θα πρέπει να περιμένετε μέχρι αύριο».

Από την πλευρά του ο Αντρέ Σιμόες τόνισε: «Ήρθαμε για να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχω ζήσει πολύ σημαντικά πράγματα με την ΑΕΚ στην Ευρώπη, όπως το μεγάλο αήττητο που κάναμε και θέλω να τα ζήσω και πάλι. Πρέπει να το επαναλάβουμε. Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχουν ποιότητα και πρεσάρουν σκληρά. Πρέπει να τους δούμε πολύ σοβαρά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments