Ελλάδα

Ελένη Γιαμαρέλλου για συνωστισμό στα ΜΜΜ: Να πάτε με τα πόδια, είναι καλή άσκηση

Ελένη Γιαμαρέλλου για συνωστισμό στα ΜΜΜ: Να πάτε με τα πόδια, είναι καλή άσκηση
Η λοιμωξιολόγος αναφερόμενη στον συνωστισμό στα ΜΜΜ κάλεσε τους πολίτες να πηγαίνουν με τα πόδια σε περίπτωση που τα λεωφορεία είναι γεμάτα.

Τον τελευταίο καιρό ένα από τα βασικότερα θέματα συζήτησης είναι ο συνωστισμός των πολιτών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Παρά τα μέτρα για τηλεργασία και το ειδικό ωράριο για τους εργαζόμενους στο δημόσιο η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί. Οι περισσότεροι από τος πολίτες φοράνε κανονικά τις μάσκες τους, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Και πως να είναι όταν σε ένα λεωφορείο ή ένα βαγόνι στο μετρό επικρατεί το αδιαχώρητο. Μάλιστα, ο Νίκος Σύψας πριν από λίγες ημέρες είχε τονίσει ότι θα πρέπει να αραιώσει ο κόσμος στα ΜΜΜ.

Πριν λίγες ημέρες έγιναν Viral κάποιες φωτογραφίες με απίστευτο συνωστισμό στο μετρό σε ώρες αιχμής. Ο κόσμος δεν επιλέγει να μπει σαν τη “σαρδέλα” μέσα σε ένα Μέσο Μαζικής Μεταφοράς. Οι περισσότεροι δεν έχουν την δυνατότητα να πάρουν το αυτοκίνητο και έτσι είναι ο μοναδικός τρόπος να πάνε στην εργασία τους. Η κυβέρνηση ψάχνει λύση σε αυτό το πρόβλημα και τονίζει ότι υπάρχει θέμα με τον στόλο που είναι παλιός και μικρός σχετικά με τη ζήτηση που υπάρχει. Παράλληλα το υπουργείο μεταφορών υποστηρίζει ότι ο στόλος δεν θα ανανεωθεί πριν το 2021.

Η λύση της Ελένης Γιαμαρέλλου

Από την πλευρά της η Ελένη Γιαμαρέλλου έκανε τη δική της πρόταση για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Συγκεκριμένα η λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό κλήθηκε να μιλήσει για το θέμα σε συνέντευξή της στην Κρατική Τηλεόραση. Τότε κ.Γιαμαρέλλου σε χαλαρό ύφος είπε ότι ο κόσμος θα πρέπει να αρχίσει να πηγαίνει με τα πόδια!

«Αν μπορείτε μη μπείτε στα λεωφορεία… Αν μπορείς περπάτα, πήγαινε και με τα πόδια, γύρισε και με τα πόδια, είναι μία καλή άσκηση αυτή», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της. Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις καθώς μια εκπρόσωπος της επιτροπής για τον κορωνοϊό είπε κάτι τέτοιο αντί να μιλήσει για αύξηση των δρομολογίων.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Γιαμαρέλλου είχε προκαλέσει και στο παρλθόν με τις δηλώσεις της για την Θεία Κοινωνία και τον κορωνοϊό. Τότε είχε δηλώσει ότι «τα άτομα που θέλουν να κοινωνήσουν δεν πρέπει να φοβούνται ότι από τη θεία κοινωνία μπορεί να μεταδοθεί ποτέ μικρόβιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments