Αθλητισμός

Πανιώνιος μεταγραφές: Πάει στον «Ιστορικό» ο αρχηγός της περσινής Κ-19 του Παναθηναϊκού

Πανιώνιος μεταγραφές: Πάει στον «Ιστορικό» ο αρχηγός της περσινής Κ-19 του Παναθηναϊκού
Πανιώνιος μεταγραφές: Να ανασυνταχθεί επιχειρεί ο «Ιστορικός».

Πολύ κοντά στον Πανιώνιο βρίσκεται ο Λεωνίδας Καλομοίρης. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός υπήρξε ο αρχηγός της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού την περασμένη σεζόν και ολοκλήρωσε τη χρονιά με 7 γκολ και 8 ασίστ.

Θήτευσε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2009 και υπήρξε από τα παιδιά που ξεχώρισαν σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ που αγωνίστηκε. Μάλιστα, υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο με το «τριφύλλι» στις 14 Νοεμβρίου του 2017. Το καλοκαίρι δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Ο νέος προπονητής του Πανιωνίου, Δημήτρης Κοροπούλης, υπήρξε επί σειρά ετών προπονητής στις Ακαδημίες της ομάδας και γνωρίζει πολύ καλά τα ανερχόμενα ταλέντα κάτω των 20 ετών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του trifilara.gr, θέλει να στηρίξει την ομάδα στον πρώην αρχηγός της Κ19 του Παναθηναϊκού, στο νέο ξεκίνημα της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο Γιάννης Μανιάτης αναλαμβάνει τα ηνία του Πανιωνίου, όχι από τη θέση του προπονητή αλλά από εκείνη του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Πανιώνιος ανοίγει νέα σελίδα στην ιστορία του και ο Γιάννης Μανιάτης θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν, ώστε να φέρει ξανά την ομάδα της Νέας Σμύρνης σε τροχιά επιτυχιών.

Οι «κυανέρυθροι» θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 6ο όμιλο, στον οποίο θα ενταχθούν. Να θυμίσουμε ότι ως ποδοσφαιριστής ο Έλληνας άσος κατέγραψε 142 συμμετοχές με τη φανέλα του Πανιωνίου και συνδέθηκε όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια με την ομάδα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, φιλοξενήθηκε στην «ΕΡΑ Σπορ» από τον Βασίλη Μότση και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή των Πλατανιά, Πανιώνιου και Κασσιόπης στη Γ’ Εθνική.

Ο κ. Δημητρίου τόνισε πως για τις περιπτώσεις του Πλατανιά και Πανιώνιου δεν προβλέπεται από τον ΚΑΠ συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο εκτίμησε πως η εισήγηση των υπόλοιπων μελών της ΕΕ της ΕΠΟ θα είναι θετική και για τις δύο ομάδες.

Βέβαια, αυτό σημαίνει σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου ότι θα πρέπει να διεξαχθούν εκ νέου οι κληρώσεις στους ομίλους της Γ’ Εθνικής, όπου θα τοποθετηθούν οι τρεις προαναφερθείσες ομάδες.

«Ο Πανιώνιος θα τοποθετηθεί στον έκτο όμιλο. Ο Πλατανιάς στον δέκατο όμιλο, τον Κρητικό, και η Κασσιόπη στον πέμπτο. Θα πρέπει όμως να κάνουμε ξανά την κλήρωση για να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 18/10, να πάει δηλαδή μία εβδομάδα πίσω. Οπότε περιμένουμε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ που θα διεξαχθεί 8/10».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments