Ελλάδα

Ξύλο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο κάτω Αχαΐας

Ξύλο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο κάτω Αχαΐας
Ξύλο σε δημοτικό συμβούλιο: Σε «ρινγκ» μετατράπηκε η συνεδρίαση.

Ένα βίαιο περιστατικό σημειώθηκε σε δημοτικό συμβούλιο στην Κάτω Αχαΐα, με σπρωξιές και «γαλλικά» να… εκσφενδονίζονται από τους παρευρισκομένους.

Οι πρόεδροι των δύο Τοπικών Κοινοτήτων μετέτρεψαν τη συνεδρίαση σε «γήπεδο»

Πιο συγκεκριμένα, σε «ρινγκ» μετατράπηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας, στα Λουσικά, με πρωταγωνιστές τον εν ενεργεία αστυνομικό και πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Αχαΐας, Ευάγγελο Τησαρχόντος, και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μαζαρακίου, Γιάννη Δημόπουλο, σύμφωνα με το tempo24.

Πάνω στην ένταση, ο κοινοτάρχης Μαζαρακίου χτύπησε τον πρόεδρο της Κάτω Αχαΐας, ο οποίος κατέληξε στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ υπεβλήθη και σε ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με πληροφορίες από το tempo24. Μάλιστα, ο κ. Τησαρχόντος υπέβαλε μήνυση σε βάρος του κ. Δημόπουλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το περιστατικό:

Έτσι, εκτός ελέγχου ήταν η κατάσταση το βράδυ της Πέμπτης (24 Σεπτεμβρίου) στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας. Όπως περιγράφει το thebest, στη διάρκεια της συζήτησης του θέματος μεταφοράς της λαϊκής αγοράς από την οδό Φλέμινγκ στην οδό Φιλοποίμενος για όσο διάστημα διαρκέσουν τα μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού, πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κάτω Αχαΐας, Ευάγγελος Τησαρχόντος, ο οποίος είχε «ζωηρή» αντιπαράθεση με τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Κυριάκο Ορλώφ, όσον αφορά στη μονιμότητα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς.

Έληξε χάρη στην επέμβαση των πιο ψύχραιμων

Την ώρα της συζήτησης και ενώ τον λόγο είχε ο κ. Τησαρχόντος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μαζαρακίου σηκώθηκε και τον χτύπησε με γροθιά στο στήθος με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός, όπως ήταν αναμενόμενο. Μάλιστα, το επεισόδιο συνεχίστηκε και στο προαύλιο όπου ο κ. Τησαρχόντος δέχτηκε εν νέου επίθεση από το ίδιο άτομο, ενώ έληξε χάρη στην επέμβαση των πιο ψύχραιμων.

Το περιστατικό καταδικάστηκε από το σύνολο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο συνέχισε να συνεδριάζει παρά το γεγονός ότι είχαν αποχωρήσει αρκετοί σύμβουλοι και να σημειωθεί πως μετά το περιστατικό ακολούθησαν αλλεπάλληλες «εκρήξεις» με ανταλλαγή ακατανόμαστων εκφράσεων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments