Αθλητισμός

Νίκος Καρέλης: Αβέβαιο το μέλλον για τον διεθνή ποδοσφαιριστή

Νίκος Καρέλης: Αβέβαιο το μέλλον για τον διεθνή ποδοσφαιριστή
Νίκος Καρέλης: Μετά από δύο σοβαρούς τραυματισμούς, ο διεθνής ποδοσφαιριστής προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στην νέα σεζόν.

Ο Νίκος Καρέλης πέρασε από αρκετές ομάδες αλλά αυτήν τη στιγμή δεν έχει ακόμα κλείσει που θα είναι στην επόμενη σεζόν. Οι σοβαροί τραυματισμοί του σίγουρα έχουν παίξει ρόλο στην εξέλιξή του, τους έχει παλέψει όμως και είναι ετοιμοπόλεμος. Εκεί που πριν 3 χρόνια ήταν έτοιμος για το deal ζωής στην Κίνα με 10 μύρια, άκουσε το «κραχ» και αίφνης όλα άλλαξαν. Πλέον, έχοντας περάσει και δεύτερο μαρτύριο με χιαστό, ο Νίκος Καρέλης παραμένει στο ταμείο ανεργίας από τον περασμένο Ιανουάριο. Ήδη, η πιάτσα βοά πως προτάθηκε τόσο στον ΟΦΗ, όσο και στον Ατρόμητο, αλλά (μέχρι νεοτέρας) εις μάτην.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του εν μέσω καραντίνας, τον Απρίλιο του 2020, μίλησε από το Λονδίνο όπου αγωνιζόταν στην Μπρένφορντ για τις επιδιώξεις του αλλά και για τους τραυματισμούς του. Στο sport24.gr o διεθνής ποδοσφαιριστής εκμυστηρεύτηκε πως ένιωσε την πρώτη και δεύτερη φορά που ακούστηκε το «κραχ».

Πως περνάει η ζωή ενός αθλητή στην καραντίνα;

“Εγώ πάω πάνω-κάτω όλη μέρα, έχω δύο παιδιά, ο μεγάλος τεσσάρων χρονών και ο μικρός τεσσάρων μηνών. Τρέχω με τον μεγαλύτερο γιο, προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε, να παίξουμε στον κήπο όταν έχει καλή μέρα. Προσπαθώ να περνάω όμορφα με την οικογένεια μου, να γυμναζόμαστε όσο μπορούμε. Έχουν πει ότι μπορούμε να βγαίνουμε μια φορά τη μέρα, να πηγαίνουμε σε ένα πάρκο. Είμαι και στην αποκατάσταση πάνω οπότε πρέπει να συνεχίσω”.

Είχες ένα σοβαρό τραυματισμό τον περασμένο Οκτώβριο, έπαθες ρήξη χιαστού, οπότε ίσως σου βγει σε καλό αν ολοκληρωθεί η σεζόν, ίσως καλύψεις κάποιο χαμένο έδαφος. Πως το βίωσες;

“Κακά τα ψέματα όταν έρχεται ένας σοβαρός τραυματισμός δεν μπορείς να το αποφύγεις. Εύχεσαι να πάνε καλά τα πράγματα στο χειρουργείο, να κάνεις την αποκατάσταση. Είναι δύσκολα και τώρα με αυτό που γίνεται σε όλο τον κόσμο είναι ακόμα δυσκολότερο να γυμνάζεσαι και όταν έχεις μπροστά σου ένα πρόγραμμα και δεν ξέρεις αν θα γυρίσεις είναι ακόμα δυσκολότερο”.

Ήταν ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός που είχες. Τα βάζεις με την τύχη σου; Πως αισθάνεσαι εκείνη τη στιγμή λες “γιατί σε μένα”;

“Αυτό το είχα πει στον πρώτο τραυματισμό, που με επηρέασε περισσότερο νομίζω. Στο δεύτερο το κατάλαβα με τη μια. Εκείνο που είπα ήταν “άντε να περάσει αυτή η κατάσταση, με σκληρή δουλειά και να επιστρέψω πιο δυνατός”.

Είχες και έναν ακόμη τραυματισμό, είχες πάθει πνευμονική εμβολή στο Βέλγιο; Τι ακριβώς είχε γίνει;

“Μετά το πρώτο χειρουργείο ήμασταν στο Βέλγιο, είχα πόνους στο στήθος έκανα εξετάσεις και διαγνώστηκα με πνευμονική εμβολή. Ακολούθησα τη θεραπεία που έπρεπε να κάνω. Ήταν σπάνιο για έναν ποδοσφαιριστή ή αθλητή να πάθει αυτό το πράγμα. Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να δούμε αν υπήρχε κάποιος λόγος. Ακολούθησα τη θεραπεία που έπρεπε και το άφησα πίσω και συνέχισα”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments