Αθλητισμός

Χτύπησε ο Κώστας Φορτούνης

Χτύπησε ο Κώστας Φορτούνης
Κώστας Φορτούνης τραυματισμός: Ο νεαρός ποδοσφαιριστής χάνει το ματς με τον Παναιτωλικό και «τρέχει» για τον αγώνα με την Ομόνοια.

Τραυματίστηκε ο Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός στον Ολυμπιακό με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπέστη κάκωση στον δεξιό αστράγαλο.

Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα απουσιάσει από το προσεχές ματς με τον Παναιτωλικό (Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 20.30) για το πρωτάθλημα, ενώ κάνει αγώνα… δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς των play-offs του Champions League με την Ομόνοια. Έτσι, χωρίς τον Κώστα Φορτούνη θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου, τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός «κουβαλούσε» ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, μα ήθελε να παίξει πάση θυσία στο πρώτο παιχνίδι με την Ομόνοια για τα play-offs του Champions League. Η κατάσταση του ποδιού του, ωστόσο, επιβαρύνθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς τον άφησε εκτός αποστολής, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα και να προλάβει τη ρεβάνς της Τρίτης (29 Σεπτεμβρίου) με την Ομόνοια στην Κύπρο.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναιτωλικό 

Να αναφέρουμε πως η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό έχει ως εξής: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά, Καφού, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Μασούρας, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί. Τη θέση του Φορτούνη πήρε ο Λοβέρα, ενώ εκτός έμειναν οι Αλέν, Πέπε, Βρουσάι, Σουντανί και Ανδρούτσος.

Ένας πολύτιμος παίκτης

Ο Κώστας Φορτούνης από το 2003 εντάχθηκε στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Ολυμπιακού, από όπου έφυγε το 2008, πηγαίνοντας στα Τρίκαλα, προκειμένου να αγωνιστεί στον Α.Ο. Τρικάλων, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στην ομάδα Κ-21 του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας 4 γκολ σε 14 αγώνες. Στα Τρίκαλα αγωνίστηκε για 2 χρόνια στην τέταρτη κατηγορία.

Πρόκειται για έναν παίκτη με πολύ καλές εμφανίσεις στο σύνολο της καριέρας του ενώ το ταλέντο του ήταν εμφανές από μικρός. Μάλιστα, χάρη στις καλές του επιδόσεις στην ομάδα του και στην εθνική Παίδων (Κ-17) ο τότε προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Βαγγέλης Βλάχος εισηγήθηκε την απόκτησή του και τον έπεισε να ενταχθεί στον αρκαδικό σύλλογο. Το ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε εναντίον του ΠΑΟΚ ενώ οι καλές του εμφανίσεις είχαν ως αποτέλεσμα την πρόταση της Γιουβέντους, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments