Αθλητισμός

Euroleague: Άλλαξε ο ύμνος της διοργάνωσης – 11 ομάδες θα παίζουν χωρίς κόσμο

Euroleague: Άλλαξε ο ύμνος της διοργάνωσης – 11 ομάδες θα παίζουν χωρίς κόσμο
Euroleague: Η νέα σεζόν της διοργάνωσης φέρνει και νέο ύμνο. 11 από τις 18 ομάδες θα αγωνιστούν χωρίς κόσμο στα γήπεδά τους λόγω κορωνοϊού.

Ο κορωνοϊός θα επηρεάσει -όπως είναι φυσικό- και τη νέα διοργάνωση της Euroleague. 11 από τις 18 ομάδες θα ξεκινήσουν να παίζουν χωρίς οπαδούς στις εξέδρες των γηπέδων τους. Θυμίζουμε ότι η περσινή σεζόν δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μια αλλαγή που θα υπάρχει είναι ο ύμνος της διοργάνωσης, όπως ανακοίνωσε η Euroleague. Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να ακούσετε το remix του γνωστού «I feel devotion».

Ποιες είναι οι ομάδες που θα φιλοξενήσουν θεατές

Η Euroleague ενημέρωσε ότι σε πρώτη φάση 7 από τις 18 ομάδες της διοργάνωσης είναι σε θέση να υποδεχθούν τους φιλάθλους τους, το οποίο θα έχει αποστάσεις στα γήπεδά τους. Οι θεατές αναμένεται να είναι από 400 έως 7.500, ανάλογα με την έδρα της εκάστοτε ομάδας και το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει σε κάθε χώρα. Ποιες είναι αυτές οι ομάδες; Η Αρμάνι Μιλάνο, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Χίμκι, η Βιλερμπάν, η Βαλένθια, η Ζαλγκίρις και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει πρεμιέρα στην έδρα της Χίμκι (την Παρασκευή 2/10, στις 20:00), η οποία αναμένεται να έχει ορισμένους οπαδούς της στην «Arena Mytishchi». Οι παραπάνω επτά ομάδες από την Ιταλία, τη Ρωσία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Λιθουανία θα είναι σε θέση να ανοίξουν τα γήπεδά τους, εφόσον το επιθυμούν, για να έχουν τη βοήθεια του κόσμου τους στις πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης.

Από την άλλη μεριά, στο ξεκίνημα της Euroleague οι υπόλοιπες 11 ομάδες δεν θα έχουν τους οπαδούς τους στις εξέδρες των γηπέδων τους. Οι «άτυχες» είναι οι: Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Άλμπα Βερολίνου, Μπάγερν Μονάχου, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Αναντολού Εφές, Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ερυθρός Αστέρας.

Η Euroleague υπογράμμισε για ακόμα μία φορά πως οι περιορισμοί αφορούν τα μέτρα που ακολουθεί κάθε χώρα ή κάθε τοπική αρχή και πως όλοι οι σύλλογοί της έχουν ως στόχο να εκπληρώσουν τις οδηγίες που τους δίνονται, με γνώμονα τη δημόσια υγεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments