Lifestyle

Τατιάνα Στεφανίδου: Διακοπές εξπρές για την παρουσιάστρια στις Κυκλάδες

Τατιάνα Στεφανίδου: Διακοπές εξπρές για την παρουσιάστρια στις Κυκλάδες
Τατιάνα Στεφανίδου: Χαλαρές στιγμές για την παρουσιάστρια στις Κυκλάδες. Τι απάντησε σε θαυμάστριά της που της είπε ότι μοιάζει με 18χρονη.

Η Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζει να έχει κάποιες χαλαρές στιγμές σε νησιά παρά το επίσημο τέλος του καλοκαιριού. Η παρουσιάστρια πέρασε το Σαββατοκύριακό της στις Κυκλάδες, γεμίζοντας τις μπαταρίες της, ενόψει μιας χρονιάς γεμάτης επαγγελματικές υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε στην Τζια, όπου και ανέβασε φωτογραφίες από τις χαλαρές της στιγμές.

Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι γεμάτο ανέμελες στιγμές, επέστρεψε στην Αθήνα στα τέλη του Αυγούστου λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Ωστόσο, λίγο πριν ο Σεπτέμβριος φτάσει στο τέλος του και το φθινόπωρο μπει για τα καλά, η Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε να πάρει μια ανάσα δροσιάς και να επισκεφτεί το κυκλαδίτικο νησί μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια καλοκαιρινή φωτογραφία από το νησί. «Μια ανάσα… καλοκαίρι», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

“Τι κάνεις και έχεις τόσο όμορφο, αψεγάδιαστο δέρμα? Πραγματικά φαίνεσαι σαν να είσαι 18 χρονών! Είσαι πολύ όμορφη”, έγραψε χαρακτηριστικά η κοπέλα για να πάρει την απάντηση: “πόσο IQ έχεις?? χαχαχαχααααααααααα”. Μάλιστα δεν έλειψαν και οι τοποθετήσεις για τις πλαστικές της επεμβάσεις. “botox legete”!

Νέα χρονιά στο Mega – Βρέθηκε λύση και για την ώρα

Έκτακτη ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε για την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον Νίκο Ευαγγελάτο, καθώς ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις, που είχε επί μήνες με το Mega, μετά τις προηγούμενες εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, η διάσημη παρουσιάστρια έφτασε σε συμφωνία με το Mega, με το «μαραθώνιο» συζητήσεων να τελειώνει με συμφωνία. Οι δύο πλευρές βρήκαν την «χρυσή τομή» μαζί με την ώρα, όπου θα προβάλλεται σε καθημερινή βάση η εκπομπή της, χωρίς μάλιστα να «κοπεί» κάποιο πρόγραμμα παντελώς

Η προετοιμασία της εκπομπής, μάλιστα, ξεκινά με γρήγορους ρυθμούς με σκοπό να βγει στον αέρα μέσα στον Οκτώβριο. Η εκπομπή αυτή θα μπει «σφήνα» ανάμεσα στο «Κοινωνία ώρα Mega» και στο «Πάμε Δανάη» και θα παίζει καθημερινά στην πρωινή ζώνη του σταθμού 8-10. Έτσι η παρουσιάστρια ξεκινάει μια δύσκολη και δημιουργική χρονιά στο ίδιο κανάλι με τον σύζυγό της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments