Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [28/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [28/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [28/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [28/09/20].

Κριός

Τελευταία έχετε οράματα ότι θα γνωρίσετε έναν μυστηριώδη, γοητευτικό άγνωστο; Σήμερα τα όνειρά σας μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Μπορεί να βρεθείτε στο πιο απίθανο μέρος… Αλλά μόλις συναντηθούν οι ματιές σας, θα καταλάβετε τι σημαίνει «κεραυνοβόλος έρωτας».

Ταύρος

Η ατμόσφαιρα της μέρας σας δίνει μια αίσθηση μυστηρίου. Πώς μπορεί να αντισταθεί οποιοσδήποτε στη γοητευτική αύρα σας; Είστε απίστευτα ελκυστικοί και σίγουροι για τον εαυτό σας. Ένα ξεχωριστό άτομο θα παρασυρθεί στη δίνη σας.

Δίδυμοι

Ο έρωτας είναι έντονος αυτή τη στιγμή. Αλλά για να επωφεληθείτε, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε λίγο τη στάση σας. Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να ταιριάζετε αλλά να έχει χαθεί αυτή η σπίθα ανάμεσα σας. Οργανώστε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο!

Καρκίνος

Έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε κάποια πράγματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Ίσως αντιδράτε σε μια κατάσταση όπως κάνατε στο παρελθόν, παρόλο που ο χρόνος και οι περιστάσεις ή οι άνθρωποι διαφέρουν. Θα βοηθούσε τη σχέση σας αν αλλάζετε οπτική. svg%3E

Λέων

Περιμένετε καιρό να έρθει ένα ξεχωριστό άτομο και να γεμίσει τη ζωή σας με αγάπη; Επωφεληθείτε από τη σημερινή ενέργεια: Το σύμπαν υπόσχεται έντονο πάθος, που δεν είναι συνήθως διαθέσιμο. Γι’ αυτό κάντε κίνηση σας προς κάποιο ιδιαίτερα ελκυστικό άτομο – και πού ξέρετε; Μέχρι το βράδυ μπορεί να έχετε νέα σχέση.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια αίσθηση αλλαγής στην ερωτική σας ζωή, καθώς και ένα άγγιγμα πικάντικου πάθους. Ένα ξεχωριστό άτομο θα μπει στην ζωή σας. Και μάλιστα κάποιο που ξέρει τι θέλει και σκοπεύει να το πάρει και αυτό που θέλει είστε εσείς.

Ζυγός

Η σημερινή ενέργεια ενθαρρύνει να προχωρήσετε περισσότερο, να γίνετε πιο τολμηροί. Σηκωθείτε από τον καναπέ, σκεφτείτε πώς θα πλησιάσετε το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και εβδομάδες. Έχετε όλη τη βοήθεια του σύμπαντος, σηκώστε το τηλέφωνο.

Σκορπιός

Το ταίρι σας σας είναι φωτιά και λαύρα σήμερα, δεν θα σας αφήνει σε ησυχία. Απολαύστε το πάθος και την ένταση, ξεχάστε για λίγο δουλειές και υποχρεώσεις. Αφιερώστε τη μέρα για να επανασυνδεθείτε. svg%3E

Τοξότης

Εάν κάτι πρέπει να αλλάξει στη σχέση σας, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε. Καθίστε οι δυο σας μετά το σπιτικό δείπνο και συζητήστε όσα σας απασχολούν. Πριν το καταλάβετε, θα έχετε ερωτευτεί ξανά ο ένας τον άλλον.

Αιγόκερως

Η μέρα σας φέρνει στα πρόθυρα να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Ίσως σκεφτόσασταν μια τέτοια κίνηση πολύ καιρό – αλλά το αποφεύγατε μέχρι να είστε σίγουροι. Σήμερα τα συναισθήματά σας είναι πιο δυνατά, ίσως να μην μπορείτε να αντισταθείτε. Μετά από αυτό δεν υπάρχει γυρισμός.

Υδροχόος

Αν σας αρέσει η φιλοσοφία, σήμερα θα βρείτε ένα ακαταμάχητο θέμα συζήτησης με το ταίρι σας. Θα μάθετε καινούργια πράγματα ο ένας για τον άλλον και θα έρθετε ακόμα πιο κοντά.

Ιχθύες

Συχνά δυσκολεύεστε να αναγνωρίσετε προβλήματα στις σχέσεις σας. Προτιμάτε να χώνετε το κεφάλι στην άμμο και να προσποιείστε ότι όλα είναι καλά. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο/η σύντροφός σας δεν θα επιτρέψει να αποφύγετε αυτά που πρέπει να συζητήσετε. Μην συμπεριφέρεστε σαν παιδί, ξεκαθαρίστε τα πράγματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments