Αθλητισμός

Φακούντο Σάντσες Παναθηναϊκός: Θέλει χρόνο ο Αργεντινός μπακ

Φακούντο Σάντσες Παναθηναϊκός: Θέλει χρόνο ο Αργεντινός μπακ
Φακούντο Σάντσες Παναθηναϊκός: Χρόνο προσαρμογής χρειάζεται ο Αργεντινός μπακ που δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο με τους «πράσινους».

Δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις εμφανίσεις του με την πράσινη φανέλα ο Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντινός αμυντικός «πληρώνει» την έλλειψη αγώνων που είχε στην Αργεντινή, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν φαίνεται να ανησυχούν, καθώς θεωρούν ότι ο Σάντσες θα βρει τα «πατήματά» με τους αγώνες και θα αποτελέσει αξιόπιστη λύση για τον Ντάνι Πογιάτος.

Στο θέμα αναφέρεται η εφημερίδα Sportday: «Η εικόνα του Σάντσες είναι επαναλαμβανόμενα κακή έως τώρα. Στο ματς με την ΑΕΛ είχε θέματα απ΄την πλευρά του και στο 65΄ λίγο έλειψε να αποδειχθεί μοιραίος, όταν έκανε… ασίστ στον Μιλοσάβλιεβιτς, αλλά τον έσωσε ο Διούδης. Οι εμφανίσεις του Αργεντινού μπακ προβληματίζουν, αν και στο «τριφύλλι» θεωρούν πως χρειάζεται τον χρόνο του, με δεδομένο ότι είχε μείνει για επτά μήνες χωρίς αγώνες λόγω του lockdown στην Αργεντινή. Και τόνιζαν πως αντίστοιχα μέτρια έως κακή εκκίνηση είχε το 2017 και ο Γιόχανσον».

Λίγα λόγια για τον Σάντσες

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Αργεντίνου αμυντικού ανέφερε: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντίνου αμυντικού Φακούντο Σάντσες. Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή έχει διετή διάρκεια. Ο Σάντσες γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1990 στην πόλη Σάντα Φε της Αργεντινής. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Κολόν, ενώ με την ομάδα της γενέτειράς του πραγματοποίησε και το επαγγελματικό του ντεμπούτο. Το καλοκαίρι του 2011 μετακόμισε στην Ντεφένσα ι Χουστίσια. Στο σύλλογο του προαστίου του Μπουένος Άιρες παρέμεινε για δύο χρόνια πετυχαίνοντας 2 γκολ σε 47 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του η Τίγκρε με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 56 συμμετοχές και 6 γκολ στο πρωτάθλημα. Τον Ιανουάριο του 2016 παραχωρήθηκε στην Εστουδιάντες. Στα 4.5 χρόνια της παραμονής του στην ομάδα της Λα Πλάτα είχε γεμάτες σεζόν, καταγράφοντας συνολικά 107 συμμετοχές και 6 γκολ στο πρωτάθλημα. Καλωσορίζουμε τον Φακούντο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».

Ο παίκτης είχε δηλώσει, ανάμεσα σε άλλα, για την επιλογή του να έρθει στο «τριφύλλι»: «Μετά από τόσα χρόνια στην πατρίδα μου, μου δόθηκε η δυνατότητα να έρθω στην Ευρώπη και στον Παναθηναϊκό. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Θέλω να συνεισφέρω όσο μπορώ ώστε να πάει καλά ο Παναθηναϊκός.

Για τα χαρακτηριστικά του: «Είμαι παίκτης ομάδας και μ’ αρέσει να παίζω δυναμικά. Είμαι επιθετικογενής παίκτης και πιστεύω ότι είμαι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός. Κάθε φορά που είμαι μπροστά θέλω να κάνω την έκπληξη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments