Αθλητισμός

Live ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Αυτές είναι οι ενδεκάδες των δύο αντιπάλων

Live ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Αυτές είναι οι ενδεκάδες των δύο αντιπάλων
Live ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: Οι δύο ομάδες ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες για το μεγάλο αποψινό παιχνίδι.

Με τον Χρήστο Τζόλη στην κορυφή της επίθεσης ξεκινάει ο Αμπέλ Φερέιρα στο ιστορικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ για τη ρεβάνς των play offs του Champions League. Μαζί με τον νεαρό άσο, στην τριάδα της επίθεσης του «Δικέφαλου» θα είναι και οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Δημήτρης Πέλκας αφού ο ΠΑΟΚ θέλει σίγουρα γκολ για να προκριθεί. Κομβικό, βέβαια, είναι να μην δεχτεί γκολ αφού έχει ηττηθεί με 2-1 στη Ρωσία.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Γιαννούλης, Σβαμπ, Καντουρί, Πέλκας, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης. Δείτε την ανάρτηση του «Δικέφαλου» στο Twitter με τον σχηματισμό που επέλεξε ο Φερέιρα:

Την ενδεκάδα της ανακοίνωσε και η Κράσνονταρ: Σαφόνοβ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Πετρόφ, Ραμίρες, Βιλένα, Γκαζίτσκι, Ούτκιν, Καμπελά, Κλάασον, Μπεργκ.

Δείτε τις αναρτήσεις της ρωσικής ομάδας:

Δείτε το pre game από το PAOK TV

Ένα ακόμα παιχνίδι για τους ομίλους του Champions League

Xαμός γίνεται από τους φίλους του ΠΑΟΚ έξω από την Τούμπα πριν τον αγώνα. Χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στο Μακεδονία Παλλάς για να συνοδεύσουν την αποστολή του «Δικέφαλου» στο γήπεδο της Τούμπας, εν όψει της μεγάλης ρεβάνς με την Κράσνονταρ. Oι φίλοι του «Δικέφαλου» έκαναν τη νύχτα μέρα με τους πυρσούς που άναψαν, με το σύνθημα «την πρόκριση εμείς!», να δονεί την ατμόσφαιρα, ενώ οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται και στην πεζογέφυρα δίπλα από το Μακεδονία Παλλάς, αναρτώντας και μια μεγάλη σημαία των «ασπρόμαυρων».

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments