Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: «Τρελάθηκε» ο Μουσλίμοβιτς με τον κόσμο του «Δικέφαλου»

ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: «Τρελάθηκε» ο Μουσλίμοβιτς με τον κόσμο του «Δικέφαλου»
ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: Ο Βόσνιος δεν ξεχνάει όσα πέρασε στη Θεσσαλονίκη. «Αποθέωσε» τον λαό του «Δικέφαλου».

Τη νύχτα μέρα έχουν κάνει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη πριν από το ματς με την Κράσνονταρ για τα play offs του Champions League. Ο παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, που πάντα είχε ιδιαίτερη σχέση μαζί τους, τους «αποθέωσε» στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση του παλαίμαχου σπουδαίου επιθετικού

Όπως μπορείτε να δείτε, γράφει: «Αυτά είναι τα αγόρια μου. Η πόλη είναι υπό έλεγχο». Χιλιάδες ήταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στο Μακεδονία Παλλάς για να συνοδεύσουν την αποστολή του «Δικέφαλου» στο γήπεδο της Τούμπας, εν όψει της μεγάλης ρεβάνς με την Κράσνονταρ. Oι φίλοι του «Δικέφαλου» έκαναν τη νύχτα μέρα με τους πυρσούς που άναψαν, με το σύνθημα «την πρόκριση εμείς!», να δονεί την ατμόσφαιρα, ενώ οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται και στην πεζογέφυρα δίπλα από το Μακεδονία Παλλάς, αναρτώντας και μια μεγάλη σημαία των «ασπρόμαυρων».

Δείτε τι έγινε και εντυπωσίασε τον Μουσλίμοβιτς

Δείτε παλιότερη φωτογραφία του Μουσλίμοβιτς στην Τούμπα

Πώς ξεκινούν ΠΑΟΚ και Κράσνονταρ

Με τον Χρήστο Τζόλη στην κορυφή της επίθεσης ξεκινάει ο Αμπέλ Φερέιρα στο ιστορικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ για τη ρεβάνς των play offs του Champions League. Μαζί με τον νεαρό άσο, στην τριάδα της επίθεσης του «Δικέφαλου» θα είναι και οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Δημήτρης Πέλκας αφού ο ΠΑΟΚ θέλει σίγουρα γκολ για να προκριθεί. Κομβικό, βέβαια, είναι να μην δεχτεί γκολ αφού έχει ηττηθεί με 2-1 στη Ρωσία.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Γιαννούλης, Σβαμπ, Καντουρί, Πέλκας, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης. Δείτε την ανάρτηση του «Δικέφαλου» στο Twitter με τον σχηματισμό που επέλεξε ο Φερέιρα:

Την ενδεκάδα της ανακοίνωσε και η Κράσνονταρ: Σαφόνοβ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Πετρόφ, Ραμίρες, Βιλένα, Γκαζίτσκι, Ούτκιν, Καμπελά, Κλάασον, Μπεργκ. Δείτε την ανάρτηση της ρωσικής ομάδας:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments