Τεχνολογία

Vodafone: Η ανακοίνωση της εταιρείας για τα προβλήματα στο δίκτυο

Vodafone: Η ανακοίνωση της εταιρείας για τα προβλήματα στο δίκτυο
Vodafone: Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση» τονίζεται στην ανακοίνωση της Vodafone.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Vodafone για το πρόβλημα στο δίκτυό της Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρόβλημα προέκυψε λόγω ταυτόχρονου κοψίματος οπτικής ίνας σε τρεις διαφορετικές οδεύσεις (Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβενία-Κροατία).

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ταυτόχρονου κοψίματος οπτικής ίνας σε 3 διαφορετικές οδεύσεις (Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβενία-Κροατία), αντιμετωπίσαμε πρόβλημα σε υπηρεσίες internet σταθερής και κινητής. Έγιναν αμέσως οι απαιτούμενες τεχνικές εργασίες και το πρόβλημα σταδιακά αποκαθίσταται. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση» τονίζεται στην ανακοίνωση της Vodafone.

Τα προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone άρχισαν να παρατηρούνται λίγο μετά τις 17:30. Τα προβλήματα εντοπίστηκαν σε διάφορες περιοχές και ζητήματα υπήρξαν και με την πρόσβαση στα δεδομένα. Πρακτικά, αυτό που συνέβη, σύμφωνα πάντα με τη Vodafone, είναι ότι η βλάβη έχει απομονώσει το ελληνικό δίκτυο και δεν μπορεί να βγει προς τα έξω η ελληνική κίνηση, με αποτέλεσμα το σήμα να μη μπορεί να μεταδοθεί.

Το πρόβλημα επιβεβαιώνεται πάντως και από τη Vodafone Γερμανίας, Ιταλίας, Ιρλανδίας και άλλων κρατών. Σύμφωνα με πληροφορίες το διεθνές καλώδιο οπτικής ίνας έχει κοπεί σε Ιταλία, Τουρκία και Βουλγαρία, με αποτέλεσμα να απομονωθεί το δίκτυο της Ελλάδας. Οι ίδιες πηγές υπολογίζουν τον χρόνο αποκατάστασης της βλάβης σε περίπου δύο ώρες, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments