Αθλητισμός

Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαν Ολυμπιακός: Κερδίζει πόντους για το αριστερό άκρο

Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαν Ολυμπιακός: Κερδίζει πόντους για το αριστερό άκρο
Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαν Ολυμπιακός: Ο Νορβηγός αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις με την περίπτωση του.

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τη στιγμή που ο Κώστας Τσιμίκας ανακοινώθηκε επίσημα από τη Λίβερπουλ. Από εκείνη τη στιγμή ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ. Βέβαια οι Πειραιώτες έχουν ήδη αποκτήσει τον Χοσέ Χολέμπας προκειμένου να υπάρχει μια έτοιμη λύση με εμπειρία και ποιότητα για πρώτα παιχνίδια της σεζόν και ειδικότερα τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Φυσικά η παρουσία του έμπειρου μπακ δίνει στην ομάδα και περισσότερο χρόνο προκειμένου να κάνει την καλύτερη επιλογή.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Χοσέ Χολέμπας έχει πατήσει πλέον τα 36 του χρόνια. Μπορεί ακόμα να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά καλό είναι να υπάρχει και μια μακροχρόνια λύση για το αριστερό άκρο. Εδώ και αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός ασχολείται με την περίπτωση του Ματέρους Ρέις. Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο μπακ που αγωνίζεται με την φανέλα της Ρίο Άβε. Ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι όπως έχει αποδειχθεί από τις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών.

Τσεκάρει τον Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαν ο Ολυμπιακός

Ο χρόνος περνάει και η μεταγραφή του Ρέις δεν τελειώνει για τον Ολυμπιακό. Όπως είναι λογικό οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει να τσεκάρουν εναλλακτικές λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ένας από αυτούς είναι ο Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαντης Μπόντο Γκλιμτ. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της πατρίδας του και φέτος μετράει 19 συμμετοχές (3 ασίστ), ενώ μένει ελεύθερος του χρόνου. Οι πρωταθλητές μάλιστα φέρονται να έχουν κάνει προχωρημένες επαφές για να τον κλείσουν, ώστε να έχουν εναλλακτική αν “χαλάσει” του Ρέις.

Βέβαια ο Νορβηγός δεν είναι ο μόνος μπακ που εξετάζεται. Σύμφωνα με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός έχει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του 25χρονου Ιβοριανού της Ρεμς, Κόναν. Ο 25χρονος αριστερός μπακ έχει συνεργαστεί για 2 χρόνια με τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ξέρει πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει. Ο Κόναν έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έχει αγωνιστεί βασικός σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής ενώ πέρυσι είχε 17 εμφανίσεις σε Λιγκ Καπ και πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments