Αθλητισμός

Μπίσεσβαρ ΠΑΟΚ: Ο Ολλανδός έχει πρόταση από τη Σαουδική Αραβία

Μπίσεσβαρ ΠΑΟΚ: Ο Ολλανδός έχει πρόταση από τη Σαουδική Αραβία
Μπίσεσβαρ ΠΑΟΚ: Πρόταση από τη Σαουδική Αραβία έχει ο Ολλανδός μέσος.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ βλέπει τον χρόνο του στον ΠΑΟΚ να έχει περιοριστεί, ενώ από ό, τι φαίνεται έχει πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Στην περίπτωση της μετακίνησής του στην Ασία αναφέρεται η εφημερίδα Sportday.

Η γνωστή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Ομάδα από τη Σαουδική Αραβία έχει προσεγγίσει εκ νέου, όπως αναφέρουν αραβικά δημοσιεύματα, την πλευρά του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο χρόνος του οποίου έχει περιοριστεί στον ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια, ωστόσο το προηγούμενο διάστημα είχε απορρίψει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στα γήπεδα της Σαουδικής Αραβίας».

Να σημειώσουμε ότι ο Μπίσεσβαρ έχει συμπληρώσει 159 συμμετοχές, ενώ έχει σημειώσει 25 γκολ και 32 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του «Δικέφαλου».

Πάει για Μπράνταριτς ο ΠΑΟΚ

Εν τω μεταξύ, ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι ψάχνει εναλλακτικές λύσεις για τη μεσαία του γραμμή. Φαίνεται ότι ο Όλαφ Ρέμπε έχει στο «στοχαστρό» του τον Φίλιπ Μπράνταριτς, διεθνή με την Εθνική Κροατίας. Στην περίπτωση του Μπράνταριτς, αναφέρεται η εφημερίδα Metrosport.

Η εφημερίδα σε ρεπορτάζ της αναφέρει: «Δεν έχασε χρόνο μετά τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ ο ΠΑΟΚ και ήδη με συντονισμένες ενέργειες του Ρέμπε βρίσκεται κοντά στην απόκτηση μέσου. Πρόκειται για τον Φιλίπ Μπράνταριτς, τον παίκτη που ήθελε να φέρει και πέρυσι στην Τούμπα ο Φερέιρα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Κάλιαρι (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την ιταλική ομάδα) για τον μονοετή δανεισμό του με οψιόν αγοράς».

Ο Μπράνταριτς είναι 28 ετών, έχει ποδοσφαιρική αξία με βάση το Transfermarkt 3,2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ εκτός από την Κάλιαρι έχει αγωνιστεί σε Θέλτα, Χάιντουκ, Ριέκα και Πρίμορατς. Με την Εθνική Κροατίας έχει 6 συμμετοχές, ενώ είχε αγωνιστεί και με τις «μικρές» Εθνικές της χώρας του. Στο δεύτερο μισό της σεζόν που τελείωσε, έπαιξε με τη Θέλτα Βίγο. Στην ισπανική ομάδα συμπλήρωσε 14 συμμετοχές.

Σήμερα, ο ΠΑΟΚ έμαθε και για τις αντιπάλους του στο Europa League: την Αϊντχόβεν, τη Γρανάδα και την Ομόνοια. Δηλώσεις για την κλήρωση έκανε ο Αμπέλ Φερέιρα. «Δεν μπορείς να αλλάξεις τα… χούγια της κλήρωσης. Το θέμα είναι να είσαι σε αυτήν. Πέρσι δεν είμασταν εκεί και την είδαμε από την τηλεόραση. Είναι ένας ισορροπημένος όμιλος και δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Από την μια έχουμε την PSV, γνωρίζουμε το ολλανδικό στυλ παιχνιδιού, το οποίοι είναι γρήγορο και επιθετικό. Η Γρανάδα εκπροσωπεί το ισπανικό ποδόσφαιρο και έχει πολλή ένταση στο παιχνίδι της. Για την Ομόνοια θα συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες και θα την μελετήσουμε.

Είδαμε χθες το ματς της ΑΕΚ με την Βόλφσμπουργκ, όπου όλοι νόμιζαν ότι θα περάσει η γερμανική ομάδα. Είδαμε ότι η Μίλαν δυσκολεύτηκε να μπει στους ομίλους. Δεν κοιτάμε για το αν θα βγούμε πρώτοι ή δεύτεροι. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο με στόχο πάντα τη νίκη και να πάρουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments