Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου ατύχημα: Το αποκαλυπτικό ντεκολτέ που συζητήθηκε

Ιωάννα Μαλέσκου ατύχημα: Το αποκαλυπτικό ντεκολτέ που συζητήθηκε
Ιωάννα Μαλέσκου ατύχημα: Μια σούπερ αισθησιακή εμφάνιση έκανε στην εκπομπή της.

Το σούπερ αποκαλυπτικό μαύρο σύνολο της Ιωάννας Μαλέσκου συζητήθηκε όσο καμία άλλη της εμφάνιση στην εκπομπή που παρουσιάζει, το «Love it», μέχρι στιγμής.

Μια σούπερ σέξι εμφάνιση έκανε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Οκτωβρίου στην εκπομπή της η Ιωάννα Μαλέσκου, με το στιλ της και το ντεκολτέ της να σχολιάζονται και από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αφού η εντυπωσιακή Ιωάννα φορούσε ένα στενό μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και σε κάποιες στιγμές κινδύνεψε με αποκαλυπτικά… ατυχήματα.

Η εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου με το μαύρο φόρεμα που συζητήθηκε:

Πώς σχολίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την εκρηκτική εμφάνιση της παρουσιάστριας του «Love it»;

Αυτό της το look όμως, είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει θέμα συζήτησης και στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη στήλη fashion police, με τους συνεργάτες της να εκφράζουν πως δεν άρεσε ιδιαίτερα η εμφάνιση της παρουσιάστριας του «Love it». «Τι να κάνουμε που είναι μια κούκλα και είναι τόσο όμορφη;», σχολίασε η ίδια Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το ντύσιμο της Ιωάννας Μαλέσκου.

Και συνέχισε η πρώην κριτής του GNTM και νυν παρουσιάστρια: «Γιατί να είναι ντυμένη έτσι; Είναι κούκλα να τη βάλεις στο κουτί, όχι να βγει να κάνει πρωινή εκπομπή. Πού θα πάμε έτσι μεσημέρι στις 12:00; Δεν είναι ωραίο για πρωί, είναι ωραίο για βράδυ, να πας κάπου αλλού!».

Οι σπόντες για τη συμμετοχή της Ιωάννας Μαλέσκου στα καλλιστεία πριν από μερικά χρόνια

Πάντως, το πλατό της εκπομπής «Love it» άφησε για λίγο η Ιωάννα Μαλέσκου και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο». Η νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ με το πάνελ της εκπομπής της έπαιξαν έναν, αν μη τι άλλο, χιουμοριστικό γύρο στο τηλεπαιχνίδι, με τον παρουσιαστή Τάσο Τρύφωνος να μην τους χαρίζεται και να τους αντιμετωπίζει ψυχρά και ειρωνικά…

Το βίντεο γυρίστηκε στα πλαίσια της συνέντευξης του παρουσιαστή στο «Love it» και χάρισε άφθονο γέλιο αν και δεν έλειψαν οι σπόντες για τη συμμετοχή της Ιωάννας Μαλέσκου στα καλλιστεία «Μις Κρήτη» πριν από μερικά χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments