Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [02/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [02/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [02/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [02/10/20].

Κριός

Η μέρα φέρνει μεγάλη πρόοδο στη σχέση σας. Θα έχετε πολλά περιθώρια να ενισχύσετε την αίσθηση δέσμευσης μεταξύ σας. Οποιαδήποτε ζητήματα και αν αντιμετωπίσατε κατά το πρόσφατο παρελθόν, σας έδεσαν ακόμη περισσότερο. Δώστε στον έρωτα μια ευκαιρία!

Ταύρος 

Δεν έχει νόημα να προσποιείστε ότι είστε η ψυχή του πάρτι, αν δεν αισθάνεστε έτσι. Εάν σήμερα ο/η σύντροφός σας σχολιάσει την έλλειψη αστείων ή την σιωπή σας, παραδεχτείτε ότι ακόμη και εσείς έχετε τις κακές σας μέρες.

Δίδυμοι

Η προσέγγισή σας στο έρωτα, εκτιμάται πολύ από ένα συγκεκριμένο άτομο που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Λατρεύει την πρακτική σας οπτική για τις σχέσεις: Που τα δύο μέρη αλληλοβοηθούνται, ώστε να επιτύχουν και να επιδείξουν τα ταλέντα τους. Έχετε έναν πραγματικό θαυμαστή στο πλευρό σας.

Καρκίνος

Η μέρα φέρνει μια πρόκληση στην ερωτική σας ζωή. Συνήθως έχετε ελαφριά και ανεξάρτητη προσέγγιση στον έρωτα και τις σχέσεις. Συχνά σας ψέγουν για την στάση σας «αυτός είμαι και σε όποιον αρέσω». Ωστόσο, ένα ξεχωριστό άτομο που μπήκε πρόσφατα στην ζωή σας έχει αλλάξει την κοσμοθεωρία σας. Θα πρέπει να το πείσετε για την ειλικρίνειά σας.

Λέων 

Αν το ταίρι σας δείχνει κακόκεφο, μην απελπίζεστε. Η σημερινή ενέργεια μπορεί να σας δυσκολέψει να το κάνετε να χαμογελάσει. Προσπαθήστε να το πείσετε να βγείτε μια βόλτα στη λιακάδα ή να δείτε μια κωμωδία.

Παρθένος

Εάν πάτε το ταίρι σας να γνωρίσει τους δικούς σας σήμερα, να περιμένετε πολλή καλή ανταπόκριση. Στην αρχή όλοι θα αισθάνονται αμηχανία. Μόλις όμως γίνουν οι συστάσεις, θα μπορείτε επιτέλους να χαλαρώσετε. Σπάστε τον πάγο με ένα ανέκδοτο ή μια αστεία ιστορία.

Ζυγός 

Η σημερινή ενέργεια ενθαρρύνει μια σοβαρή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Αν πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, μην θάβετε το κεφάλι στην άμμο. Αντιμετωπίσετε κατάματα το ζήτημα και προσπαθήστε να το ξεπεράσετε.

Σκορπιός

Εάν αισθάνεστε πιο γκρινιάρηδες από όσο συνήθως, οφείλεται στο πλανητικό σκηνικό. Φυσικά, κανείς δεν σας παίρνει πολύ σοβαρά και το ταίρι σας θα συνεχίσει να σας πειράζει. Χρειάζεστε μια τονωτική ένεση χιούμορ. Δείτε μια κωμωδία ή διαβάστε μια αστεία ιστορία.

 svg%3E

Τοξότης 

Μήπως τον τελευταίο καιρό το ταίρι σας εμφανίζεται πιο αυταρχικό από όσο συνήθως; Θέλει να έχει τον έλεγχο στο παραμικρό και εσείς αισθάνεστε σαν μαριονέτα που χορεύει στο ρυθμό του; Λοιπόν, ίσως ήρθε η ώρα να ανακτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας και να του το δείξετε.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην σχέση σας. Τον τελευταίο καιρό παλεύατε με τους φόβους και τις ανασφάλειές σας. Μετά τα πρόσφατα γεγονότα, συνειδητοποιήσατε ότι ο δεσμός σας γίνεται ολοένα πιο βαθύς και θέλετε αυτό το άτομο στο πλευρό σας για πολύ καιρό ακόμη. Πλέον αισθάνεστε σίγουροι να μιλήσετε για το μέλλον της σχέσης σας.

Υδροχόος

Η σημερινή ενέργεια ενθαρρύνει εσάς και το ταίρι σας να κάνετε κάτι εποικοδομητικό. Μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή κάποια από τις υπέροχες ιδέες σας, όπως να κάνετε ανακαίνιση στην σοφίτα ή να ξεκινήσετε μαθήματα χορού. Είναι όμορφο να αισθάνεστε δημιουργικοί με τον/την σύντροφό σας.

Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να εμφανιστεί ξανά στην ζωή σας ένα παλιό αφεντικό, που πάντα βρίσκατε ιδιαίτερα γοητευτικό. Θα σας προκαλέσει έκπληξη το βάθος των συναισθημάτων σας. Παρόλο που πρόκειται για μια ευαίσθητη κατάσταση, έχετε όλη τη συναισθηματική εμπειρία για να λάβετε τις σωστές αποφάσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments