Αθλητισμός

Ενκουντού ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Για «μάχη» των δύο ελληνικών ομάδων λένε οι Τούρκοι

Ενκουντού ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Για «μάχη» των δύο ελληνικών ομάδων λένε οι Τούρκοι
Ενκουντού ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Επανέρχεται το όνομα του Κέβιν Ενκουντού στα μεταγραφικά των ελληνικών ομάδων.

Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Κέβιν Ενκουντού που αγωνίζεται στην Μπεσίκτας. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται σε τούρκικες ιστοσελίδες, τόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά», όσο και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βολιδοσκοπήσει μέσω μάνατζερ τις προθέσεις της Μπεσίκτας για δανεισμό του 25χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού με ρίζες από το Καμερούν, τον οποίο οι «Αετοί» της Κωνσταντινούπολης απέκτησαν το περσινό καλοκαίρι από την Τότεναμ έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το συμβόλαιο του Ενκουντού ολοκληρώνεται το 2023 και η Μπεσίκτας θέλει να «ξεφορτωθεί» το συμβόλαιο του παίκτη, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Δείτε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον ταλαντούχο εξτρέμ

Να σημειωθεί πως ο ποδοσφαριστής αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και την φετινή σεζόν το μόνο επίσημο παιχνίδι που έχει στα πόδια του, είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Την περσινή σεζόν, ο Ενκουντού πέτυχε 4 γκολ και έδωσε 3 ασίστ στα 32 παιχνίδια της Μπεσίκτας σε Τουρκία και Ευρώπη που πήρε μέρος, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ναντ, Μαρσέιγ, Τότεναμ, Μπέρνλι και Μονακό.

Μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης, κυρίως στην αριστερή, ενώ έχει τη δυνατότητα να παίξει και ως κεντρικός επιθετικός.

Ήρθε πρόταση για τον Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ από την Τουρκία

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ήταν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του UEFA Champions League και απ’ ότι φαίνεται αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από ομάδες που παρακολουθούσαν τους συγκεκριμένους αγώνες.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν «σειρήνες» για τον κεντρικό αμυντικό του «Δικέφαλου» πως τον έχουν βάλει στο… μάτι ομάδες της La Liga, όμως από άλλη ομάδα τελικά ήρθε πρόταση στα γραφεία της Μικράς Ασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του inpaok.gr, λοιπόν, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχει στα χέρια της πρόταση αγοράς για τον Ίνγκασον από την Τράμπζονσπορ και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια περαιτέρω εξέλιξη, αφού οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν έχουν απαντήσει στους Τούρκους, ούτε θετικά, αλλά ούτε και αρνητικά.

Ο Ίνγκασον είναι 27 ετών, έχει ύψος 1.88, είναι διεθνής με την Εθνική Ισλανδίας όπου έχει αγωνιστεί 30 φορές σημειώνοντας 3 γκολ, ενώ το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ τελειώνει το καλοκαίρι του 2022.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments