Αθλητισμός

Ολυμπιακός ΠΑΣ Γιάννενα: Τα σχέδια του Μαρτίνς για το αυριανό ματς

Ολυμπιακός ΠΑΣ Γιάννενα: Τα σχέδια του Μαρτίνς για το αυριανό ματς
Ολυμπιακός ΠΑΣ Γιάννενα: Το «3 στα 3» θέλει να πετύχει ο Μαρτίνς και ζητά από τους παίκτες να μην εφησυχάσουν για το αυριανό ματς.

Δυναμικά έχει μπει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα και έτσι θέλει να συνεχίσει. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να πετύχει το «3 στα 3», χωρίς να υποτιμάει τον ΠΑΣ Γιάννενα, που θα αντιμετωπίσει στην 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ προέρχεται από την Super League 2, ο προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει ότι πρόκειται για μια δυναμική ομάδα που θα τα δώσει όλα στο γήπεδο, χωρίς το άγχος της νίκης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μιλήσει ήδη στους παίκτες του για το συγκεκριμένο ματς, ζητώντας προσοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, ώστε η ομάδα να πάει με το «3 στα 3» και με την πρόκριση στην Ευρώπη στη διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών για το Nations League.

Το σχέδιο του Μαρτίνς

Σύμφωνα με το spor – fm, o κ. Μαρτίνς κατά πάσα πιθανότητα θα αφήσει εκτός αποστολής τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος έχει ενοχλήσει στους κοιλιακούς και χθες δεν μπόρεσε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. Στο καθαρά αγωνιστικό, τώρα, ο 50χρονος προπονητής δεν σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Στην «ερυθρόλευκη» εστία θα παραμείνει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα και Χολέμπας.

Θα διατηρήσει την τριάδα στα χαφ με Μπουχαλάκη, Καμαρά και Εμβιλά. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και ο Ελ Αραμπί ως σέντερ φορ.

Σε άλλα νέα της ομάδας, ο Ολυμπιακός θέλει να τα δώσει όλα και στην Ευρώπη και ετοιμάζεται για μια δυνατή εμφάνιση. Η UEFA ανακοίνωσε τα προγράμματα για το Champions League και το Europa League. Ο Ολυμπιακός αρχίζει τις υποχρεώσεις του στις 21 Οκτωβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τη Μαρσέιγ, ενώ το τελευταίο ματς για τον όμιλο το δίνει και πάλι εντός, στις 9 Δεκεμβρίου, κόντρα στην Πόρτο.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

21 Οκτωβρίου (22:00)

1η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Μαρσέιγ

27 Οκτωβρίου (22:00)

2η αγωνιστική: Πόρτο – Ολυμπιακός

3 Νοεμβρίου (22:00)

3η αγωνιστική: Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός

25 Νοεμβρίου (19:55)

4η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι

1 Δεκεμβρίου (22:00)

5η αγωνιστική: Μαρσέιγ – Ολυμπιακός

9 Δεκεμβρίου (22:00)

6η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Πόρτο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments