Πολιτική

Νικολαΐδης Σύνοδος Κορυφής: Ο Πέτσας να κάνει κριτική που δεν πήραν τίποτα

Νικολαΐδης Σύνοδος Κορυφής: Ο Πέτσας να κάνει κριτική που δεν πήραν τίποτα
Νικολαΐδης Σύνοδος Κορυφής: Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον Στέλιο Πέτσα που καταφέρθηκε κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης απάντησε με δηλώσεις του στην κριτική του Στέλιου Πέτσα, όσον αφορά την στάση του Αλέξη Τσίπρα για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής. Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είπε στο RadioNorth 98:

«Ο κ. Πέτσας σε προχθεσινές του δηλώσεις είχε υποσχεθεί “κυρώσεις που δαγκώνουν”, κι εγώ προσωπικά δεν είδα κάτι τέτοιο. Αντί να κάνει επίθεση στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ας κοιτάξει να γίνει κάποιου είδους αυτοκριτική στην ίδια την κυβέρνηση που τελευταία στιγμή αποφάσισε ότι επιθυμεί κυρώσεις και δεν πήρε απολύτως τίποτα. Να σταματήσει λοιπόν να θριαμβολογεί που οι χειρισμοί της μας έφεραν σε δύσκολη κατάσταση στα εθνικά θέματα και έχουμε αναγκαστεί να ζητήσουμε τη συνδρομή της Γαλλίας, με αντίτιμο ένα μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα που θα λειτουργήσει ως δέλεαρ για την Γαλλία ξεχωριστά από την προσωπική της ατζέντα στην Ανατολική Μεσόγειο».

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είπε ακόμα ότι ο Στέλιος Πέτσας πρέπει: «Να κάνει μια αυτοκριτική για τους λόγους που μας ανάγκασαν να βρισκόμαστε πίσω από τις εξελίξεις σε κάθε βήμα των Τούρκων, και να είναι σίγουρος πως η αξιωματική αντιπολίτευση θα βάλει πλάτη και στον λαό και στην κυβέρνηση όταν διαπιστώσει πως οι κυβερνητικές ενέργειες προφυλάσσουν τα εθνικά μας συμφέροντα».

Τι είχε δηλώσει για τον Τσίπρα ο Πέτσας

«Ο μοναδικός άνθρωπος σε ολόκληρο τον κόσμο που δεν είδε και δεν κατάλαβε τίποτα από τη χθεσινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και το μήνυμα που έστειλε στην Τουρκία, είναι ο κύριος Τσίπρας», είχε δηλώσει χθες Παρασκευή ο Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

«Θλιβερή εξαίρεση, που αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο συγκρινόμενη με τις αντιδράσεις όλων των διεθνών παραγόντων, περιλαμβανομένης της ίδιας της Τουρκίας και του διεθνούς Τύπου» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Καταλαβαίνουμε ότι προσπαθεί να βρει σωσίβιο από τα εσωκομματικά του προβλήματα, αλλά απάντηση σε αυτά δεν είναι η πολιτική μυωπία και η μικροψυχία, ιδίως όταν τοποθετείται σε τόσο κρίσιμα θέματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments