Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννενα – Ολυμπιακός: «Τρελαμένος» ο Μαρτίνς για το πρώτο ημίχρονο

ΠΑΣ Γιάννενα – Ολυμπιακός: «Τρελαμένος» ο Μαρτίνς για το πρώτο ημίχρονο
ΠΑΣ Γιάννενα - Ολυμπιακός: Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ήταν εκνευρισμένος με την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη του απώλεια στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν «τρελαμένος» με την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο με τους Ηπειρώτες. Το «Φως των Σπορ» αναφέρεται στον εκνευρισμό του Πορτογάλου τεχνικού. «Δεν του άρεσε καθόλου του Μαρτίνς η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου… Αφού έφτασε στο σημείο να σηκώσει τον Φορτούνη για ζέσταμα στο 20ό λεπτό, πάει να πει ότι τα πράγματα ήταν αρκετά σοβαρά.

Η αλήθεια είναι ότι έδωσε την εντύπωση πως σκόπευε να κάνει πολύ γρήγορα την πρώτη του αλλαγή, πριν καλά καλά συμπληρωθεί όχι το πρώτο ημίχρονο, αλλά το πρώτο ημίωρο. Τελικά, τον έριξε στη μάχη στο 46′ αντί του Εμβιλά. Δεν γινόταν άλλωστε και διαφορετικά και το εξήγησε κιόλας στον Εμβιλά στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα. Ήταν τόσο «τρελαμένος» ο Μαρτίνς που δεν το είχε σε τίποτα να ρίξει τον Φορτούνη στον αγώνα πολύ νωρίτερα…».

Ο Μαρτίνς συνέχισε να είναι εκνευρισμένος και μετά το ματς, όχι όμως με την ομάδα του, αλλά με την απόφαση του διαιτητή και του VAR με την οποία ακυρώθηκε το γκολ του Αχμέντ Χασάν στο 91′. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στο MEGA για τη φάση και χαρακτήρισε «ανέντιμη» την απόφαση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πρόκειται για ανέντιμη φάση του VAR. Δεν ήταν λάθος του διαιτητή, ήταν πολύ σωστός. Όμως είναι μια ανέντιμη απόφαση του VAR. Είναι μια άδικη απόφαση που μας στερεί βαθμούς. Δεν είναι η πρώτη φορά το βλέπουμε και φοβόμαστε ότι δεν θα είναι και η τελευταία. Είναι άδικο να βλέπει ο κόσμος στα video των επαναλήψεων πως δεν υπάρχει οφσάιντ και το VAR αδίκως και με έναν ανέντιμο τρόπο να δίνεται οφσάιντ. Δεν προσπαθούμε να ανακαλύψουμε δικαιολογίες, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Να παραδεχτούν πως έκαναν λάθος και πως στέρησαν βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Πέρυσι το είδαμε αρκετές φορές, σήμερα επειδή είδαν ότι η διαφορά έχει αρχίσει να μεγαλώνει, ξεκίνησαν αρκετά νωρίτερα».

Να θυμίσουμε ότι το γκολ του ΠΑΣ Γιάννενα σημείωσε ο Παμλίδης, ενώ αυτό του Ολυμπιακού ο Ελ Αραμπί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments