Αθλητισμός

Πογιάτος Παναθηναϊκός: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, χάσαμε από τον πρωτοπόρο»

Πογιάτος Παναθηναϊκός: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, χάσαμε από τον πρωτοπόρο»
Πογιάτος Παναθηναϊκός: Εντύπωση προκαλούν τα λόγια του Καταλανού τεχνικού στους παίκτες του μετά την ήττα από τον Άρη.

Ο Ντάνι Πογιάτος δέχεται ήδη μεγάλο κύμα αμφισβήτησης εξαιτίας των εμφανίσεων και των αποτελεσμάτων του Παναθηναϊκού στη Superleage, αλλά και ο ίδιος δεν φαίνεται να βοηθά τον εαυτό με αυτά που λέει, τόσο στους δημοσιογράφους όσο και στους παίκτες του. Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ενδεχόμενο αντικατάστασης του, αλλά η διοίκηση του Παναθηναϊκού περιμένει άμεση αναστροφή της κατάστασης. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και η διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Εντύπωση, πάντως προκαλούν τα λόγια του Καταλανού τεχνικού στους παίκτες του μετά την ήττα από τον Άρη. Ο Πογιάτος υποστήριξε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά και αισιόδοξος για το μέλλον. Συγκεκριμένα, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, ο Ντάνι Πογιάτος υποστήριξε τα εξής, σύμφωνα με το olaprasina1908.gr: «Ήμασταν άτυχοι στο χθεσινό παιχνίδι και είχαμε ευκαιρίες, για να σημειώσουμε γκολ. Ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάνατε.

Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με την ευκαιρία του Βέλεθ και στη συνέχεια να κερδίσουμε το ματς με το δοκάρι και τις ευκαιρίες, που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ξέρω ότι είναι δύσκολες οι στιγμές, αλλά συνεχίζουμε την δουλειά μας. Είμαστε νέα ομάδα, χάσαμε από τον πρωτοπόρο, αλλά είμαστε πολύ καλύτεροι και θα βελτιωθούμε και στη συνέχεια».

Με παρουσία της Αστυνομίας η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού

Στο ίδιο μήκος κύματος είχαν κινηθεί και οι δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους»  στους δημοσιογράφους. «Πιστεύω σήμερα ήμασταν άτυχοι. Ο Άρης σκόραρε εκμεταλλευόμενος ένα δικό μας λάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι, είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχαμε τύχη. Χρειαζόμαστε ακόμη βελτίωση», ανέφερε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Παναθηναϊκό έχει οδηγήσει τον κόσμο στα… κάγκελα, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ΠΑΕ να αναγκάζονται να λάβουν τα μέτρα τους φοβούμενοι ενδεχόμενη «επίσκεψη» οπαδών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Για τον λόγο αυτό μάλιστα, η σημερινή προπόνηση διεξήχθη με την διακριτική παρουσία περιπολικού της αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments