Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Η προεκλογική εκστρατεία μέσω Twitter και ο αγώνας με τον κορωνοϊό

Ντόναλντ Τραμπ: Η προεκλογική εκστρατεία μέσω Twitter και ο αγώνας με τον κορωνοϊό
Ντόναλντ Τραμπ: O Αμερικανός πρόεδρος προειδοποιεί τους πολίτες - ψηφοφόρους πως αν θέλουν να δουν τους φόρους να αυξάνονται σε ιστορικά ρεκόρ, τότε να ψηφίσουν τον υποψήφιο των Δημοκρατικών.

Με συνεχή μηνύματα μέσω του Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, που νοσεί από κορωνοϊό, συνεχίζει να ενημερώνει τους Αμερικανούς ψηφοφόρους. Μέσα σε μία ώρα έχει δημοσιεύσει 18 μηνύματα στο Twitter που αφορούν την προεκλογική του ατζέντα: Δηλαδή το σύστημα υγείας στις ΗΠΑ, τις θέσεις εργασίας, τις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ, τις αγορές κ.λπ.

Μάλιστα, ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποιεί τους Αμερικανούς πολίτες – ψηφοφόρους πως αν θέλουν να δουν τους φόρους να αυξάνονται σε ιστορικά ρεκόρ, τότε να ψηφίσουν τον υποψήφιο των Δημοκρατικών. Φυσικά, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, επιτίθεται για μία ακόμη φορά στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Αυτό, φυσικά, δεν είναι τυχαίο καθώς διάφορα Μέσα τον επικρίνουν για την απόφασή του να πάει βόλτα ενώ νοσεί από κορωνοϊό.

Οι αντιδράσεις για τις κινήσεις του Τραμπ

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να βγει για λίγη ώρα από την πτέρυγα του στρατιωτικού νοσοκομείου Ουόλτερ Ριντ, στο οποίο νοσηλεύεται για να κάνει μια μικρή βόλτα με ένα SUV και να χαιρετήσει το πλήθος των οπαδών του που βρίσκονταν έξω από το κτίριο για συμπαράσταση. Η κίνηση του Τραμπ να βγει από το νοσοκομείο ενώ νοσεί από τον κορωνοϊό έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, κυρίως επειδή έθεσε σε κίνδυνο την υγεία των ανδρών της Μυστικής Υπηρεσίας που τον συνόδευσαν στη βόλτα του.

Ο John Cooper, μέλος της ομάδας του δημοκρατικού υποψηφίου Joe Biden, χαρακτήρισε τον Τραμπ στο Twitter «στενάχωρο, μικρό, αξιοθρήνητο, και αδύναμο», ενώ το ίδιο έγραψε η αναλυτής του CNN και πρώην πράκτορας του FBI Asha Rangappa.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments