Lifestyle

Να γιατί τα “έσπασε” η Ιωάννα Τούνη με την “κολλητή” της Βρισηίδα Ανδριώτου

Να γιατί τα “έσπασε” η Ιωάννα Τούνη με την “κολλητή” της Βρισηίδα Ανδριώτου
Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τον πολύ σοβαρό λόγο που ξέκοψε από την Βρισηίδα.

Είναι πραγματικά εξωφρενικό να μαθαίνει κανείς τον λόγο που που η Ιωάννα Τούνη τα “έσπασε” με την πρώην κολλητή της φίλη Βρισηίδα Ανδριώτου. Οι δυο κοπέλες οι οποίες είχαν περάσει μαζί κάποιες ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών, όχι μόνο δεν μιλάνε πια, αλλά η Ιωάννα δεν θέλει να βλέπει τη Βρισηίδα ούτε ζωγραφιστή. Και ο λόγος είναι πάρα πολύ σοβαρός. Το μοντέλο αποκάλυψε, στο πλαίσιο του QA στο Instagram, πως ο λόγος που δεν μιλάει πλέον με την Βρισηίδα Ανδριώτου είναι πολύ σοβαρός.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως η φίλη της πήγε για μπάνιο σε πισίνα με τον άνθρωπο ο οποίος κατηγορείται για την διαρροή του ροζ βίντεο, το οποίο την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Αν και η ίδια το αρνείται, η Ιωάννα Τούνη ήταν κατηγορηματική λέγοντας πως σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρξε συνάντηση των δύο και όχι τυχαία και στιγμιαία συνάντηση, όπως ισχυρίστηκε η πρώην φίλη της.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από αρκετές ημέρες η Ιωάννα μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την υπόθεση με το ροζ βίντεο. “Πριν από τρία χρόνια έγινε η ιστορία αυτή, όσο ήμουν στο My Style Rocks. Δεν ασχολούμαι πλέον με αυτό το βίντεο. Είχα κάνει πολλές αναφορές και κατέβηκε από το διαδίκτυο. Βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη θέση, στην οποία ένωσα υποχρεωμενη να βγω και να μιλήσω γιατί όλοι ασχολούνταν με κάτι που με αφορούσε και εγώ το αποσιωπούσα με κάθε τρόπο.

Απλά βγήκα και το έκανα όσο πιο αυθόρμητα γινόταν”, ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Τούνη. Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου εάν αισθάνεται δικαίωση η όμορφη Θεσσαλονικιά απάντησε: “Δικαιωμένη δεν ασιθάνομαι σε καμία περίπτωση. Ό,τι μπορούσα να κάνω σαν Ιωάννα το έκανα. Από εδώ και πέρα δεν ξέρω. Το βίντεο εμφανίστηκε τώρα για πρώτη φορά παρ’όλο που έχει γυριστεί πριν από 3 χρόνια. Δεν γνώριζα για την ύπαρξή του μέχρι που το είδα”.

“Έλαβα πολλά μηνύματα, από πολλές γυναίκες. Μου έδωσαν δύναμη. Ένιωσα πολύ όμορφα. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο. Ωστόσο τα δημόσια σχόλια ήταν αρκετά αρνητικά. Αυτό μου έκανε εντύπωση”, συμπλήρωσε. “Το κακό είναι ότι σε μία τέτοια περίπτωση στιγματίζεται η γυναίκα, ενώ ο άντρας φαίνεται μάγκας. Όλη αυτή η ιστορία μου κόστισε στην τελευταία μου σχέση. Ο πρώην σύντροφός μου δεν το άντεξε. Ό,τι και να πω θα ακουστεί άσχημο γι’ αυτόν οπότε δεν θα πω τίποτα. Όσο αντέχει ο καθένας. Προχωράμε”, κατέληξε η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments