Διεθνή

Eddie Van Halen: Πέθανε ο σπουδαίος κιθαρίστας

Eddie Van Halen: Πέθανε ο σπουδαίος κιθαρίστας
Eddie Van Halen: Την τραγική είδηση ανακοίνωσε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο γιος του Wolf.

Τη ζωή του έχασε σε ηλικία 65 ετών, ο θρυλικός κιθαρίστας Έντι Βαν Άλεν, του αμερικανικού hard rock συγκροτήματος, Van Halen

Ο κιθαρίστας Eddie Van Halen «έφυγε» από τη ζωή στα 65 του, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης, προκαλώντας θλίψη στην παγκόσμια μουσική κοινότητα. Την τραγική είδηση ανακοίνωσε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο γιος του Wolf. ​Όπως αναφέρει, ο θάνατος του πατέρα του, προήλθε μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο.

Van Halen

O βιρτουόζος κιθαρίστας είχε δώσει το όνομά του στο γκρουπ που έπαιζε μουσική Hard Rock και βρισκόταν στα μουσικά charts για περισσότερες από δύο δεκαετίες. ο Eddie Van Halen είχε γεννηθεί στην Ολλανδία και μεγάλωσε στην Pasadena όπου μαζί με τον αδερφό του τον Alex δημιούργησαν το ομώνυμο γκρουπ. Η παρουσία του εκρηκτικού David Lee roth ως τραγουδιστή του συγκροτήματος και και τα εκπληκτικά σόλο του κιθαρίστα έκαναν την μπάντα ιδιαίτερα δημοφιλή.

Η αποχώρηση του τραγουδιστή από τους Van Halen ήταν καθοριστική και ανέκοψε την ανοδική πορεία του συγκροτήματος. Από όλους τους ειδήμονες του χώρου και τα μουσικά έντυπα ο Eddie Van halen θεωρείται από τους σημαντικότερους Κιθαρίστες που πέρασα από το χώρο της χαρντ ροκ μουσικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments