Lifestyle

Επιστρέφει θρυλική εκπομπή του MEGA

Επιστρέφει θρυλική εκπομπή του MEGA
Mega Star: Μία από τις μακροβιότερες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση αναμένεται να επιστρέψει στο πρόγραμμα του μεγάλου καναλιού.

Το πρόγραμμα του Mega μας επιφυλάσσει εκπλήξεις, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η παρουσίασή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σκαριά είναι τρεις ακόμα σειρές και ένα τηλεπαιχνίδι με την Σμαράγδα Καρύδη. Το σίγουρο είναι ότι το MEGA θέλει να κάνει μία δυνατή εμφάνιση με δυνατό πρόγραμμα και να συνεχίσει να διεκδικεί μία θέση στον «υψηλό ανταγωνισμό».

Όπως φαίνεται όμως οι ιθύνοντες του καναλιού ετοιμάζουν εκπλήξεις προς το τηλεοπτικό κοινό. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου», οι υπεύθυνοι του Mega σκέφτονται να αναβιώσουν την εκπομπή «Mega Star.

Πρόκειται για ψυχαγωγική μουσική εκπομπή που μεταδιδόταν στο παλαιό Mega από το 1990 μέχρι και το 2011. Κατέχει μάλιστα τον τίτλο της μακροβιότερης εκπομπής τέτοιους είδους στην ελληνική τηλεόραση. Το «Mega Star» παρουσίαζε για 9 σεζόν η Ναταλία Γερμανού.

Η εκπομπή παρουσίαζε μουσικά θέματα και συνεντεύξεις ενώ υπήρχε και το καθιερωμένο Top-10 όπου προβάλλονταν video clip μεγάλων επιτυχιών. Όπως όλα δείχνουν οι διαδικασίες για την αναβίωση της εκπομπής έχουν προχωρήσει.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Κρικοριάν στο Star, οι υπεύθυνοι του Mega θέλουν για παρουσιάστρια την Μαίρη Συναντσάκη. Ακόμη δεν έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ωστόσο η επιλογή της φαίνεται ότι έχει κερδίσει έδαφος.

Η ιστορία του MEGA STAR

Προβολή

Το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής προβλήθηκε τον Απρίλιο του 1990. Η προβολή της εκπομπής γινόταν σε εβδομαδιαία βάση. Αρχικά, τις πρώτες σεζόν, τα επεισόδια μεταδίδονταν κάθε Κυριακή ενώ από τα μέσα της δεκαετίας του 1990, η προβολή νέου επεισοδίου γινόταν κάθε Σάββατο στη 13:00 το μεσημέρι. Ο δεύτερος προγραμματισμός παρέμεινε ο ίδιος μέχρι και την τελευταία σεζόν της εκπομπής.

Περιεχόμενο

Η δομή του Mega Star περιλάμβανε μουσικά και lifestyle θέματα, όπως επίσης και αποκλειστικές συνεντεύξεις καλλιτεχνών, πρώτες προβολές νέων video clip και μουσικά νέα σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Ακόμη μία ιδιαίτερα αγαπημένη στήλη της εκπομπής ήταν το “TOP 10” στην οποία το κοινό είχε τη δυνατότητα να επιλέξει κάποια μουσικά κομμάτια ως τα πιο αγαπημένα του κάθε εβδομάδα, κατατάσσοντας τα έτσι στην λίστα του “TOP 10”.

Παρουσίαση

Το Mega Star είχε συνολικά 7 παρουσιάστριες, με τη μακροβιότερη να είναι η Ναταλία Γερμανού που παρουσίασε την εκπομπή από το 1992 μέχρι το 2002 για 10 τηλεοπτικές σεζόν. Από τον Απρίλιο μέχρι και το καλοκαίρι του 1990 την εκπομπή παρουσίαζε η Αριάννα Δημητροπούλου, που είχε και την πιο σύντομη παρουσία σε σύγκριση με τις υπόλοιπες παρουσιάστριες της εκπομπής. Επόμενη παρουσιάστρια της εκπομπής ήταν η Ρίκα Βαγιάνη που παρουσίασε το Mega Star τις σεζόν 1990-1992. Για τα επόμενα 10 χρόνια, η παρουσιάστρια της εκπομπής ήταν η Ναταλία Γερμανού που συνέδεσε το όνομά της με αυτήν. Από το 2002 μέχρι το 2004 παρουσιάστρια ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα. Η Εύη Αδάμ ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής από 2004 μέχρι το 2007, που αποχώρησε από το σταθμό παρόλο που οι ιθύνοντες επιθυμούσαν την παρουσία της και για τη σεζόν 2007-2008. Μετά την αποχώρηση της το Mega Star ανέλαβε για μία μόνο σεζόν η Ιωάννα Κανελλοπούλου γνωστή από την παρουσία της στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο» κάποια χρόνια πριν. Τους τελευταίους 3 κύκλους της εκπομπής, παρουσίασε η Κατερίνα Στικούδη από το 2008 μέχρι και το 2011.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments