Ελλάδα

Επική ατάκα Παππά για την δίκη της Χρυσής Αυγής [pic]

Επική ατάκα Παππά για την δίκη της Χρυσής Αυγής [pic]
Νίκος Παππάς: Τον πέλεκυ για τη Χρυσή Αυγή σχολίασε ο διεθνής γκραντ θυμίζοντας κάτι από τα ... παλιά.

Ο Νίκος Παππάς μίλησε στα social media και σχολίασε με τον δικό του τρόπο την καταδικαστική απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο διεθνής γκραντ πήρε θέση υπέρ της καταδίκης κατακεραυνώνοντας κάποιους που παλιότερα είχαν εκφράσει τον θαυμασμό τους για τη ναζιστική οργάνωση.

Ο Νίκος Παππάς, είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια του και αυτή την φορά απευθύνθηκε στον Στιβ Γιατζόγλου, ο οποίος στο παρελθόν είχε ταχθεί ανοιχτά στο πλευρό της Χρυσής Αυγής, ενώ υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιώς.

Ο διεθνής γκαρντ πόσταρε μια φωτογραφία από το γήπεδο που έφτιαξε ο ίδιος στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ απευθυνόμενος στον Γιατζόγλου είπε «Στηβ, έλα να κοουτσάρεις τους φίλους σου».

Ο Νίκος Παππάς αναδείχθηκε στο Ελληνικό μπάσκετ κυρίως μέσα από τις εμφανίσεις του με την Εθνική ομάδα. Το 2007 βρέθηκε με την Εθνική εφήβων, στην δεύτερη θέση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων (ήττα στον τελικό από την Σερβία με 92-89), ενώ το 2008 στην αντίστοιχη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις πόλεις Πύργο και Αμαλιάδα, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, νικώντας στον τελικό την Λιθουανία με 57-50. Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις προσέλκυσε το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων ενώ ψηφίστηκε μέσα στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Το 2009 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων κατέλαβε με την Εθνική νέων τη δεύτερη θέση, χάνοντας από τις ΗΠΑ 80-88, ενώ ήταν και στην καλύτερη πεντάδα της οργάνωσης. Την ίδια χρονιά κέρδισε και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων που πραγματοποιήθηκε το 2009 στην Ρόδο. Τέλος το 2010 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με την Εθνική, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις καθώς ήταν πρώτος σκόρερ με 22,1 πόντους ανά παιχνίδι (σύνολο 199 πόντοι) και μέλος της καλύτερης πεντάδας.

Σε αγώνες προετοιμασίας το καλοκαίρι του 2017, έκανε ρεκόρ πόντων με την φανέλα της εθνικής, σκοράροντας 22 πόντους κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία. Το 2017 συμμετείχε στην πρώτη του μεγάλη διοργάνωση με την εθνική, αυτή του Ευρωμπάσκετ 2017.

Με το εθνόσημο στην ανδρών ο Παππάς έχει 24 αγώνες με 173 πόντος (μ.ο: 7.21) ενώ στους έφηβους είχε 60 αγώνες με 904 πόντους (μ.ο: 15.07) και στους νέους άνδρες κατέγραψε 26 συμμετοχές με 433 πόντους (μ.ο: 16.65).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments