Αθλητισμός

Ελ Αραμπί μεταγραφή: Δεν θέλει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό

Ελ Αραμπί μεταγραφή: Δεν θέλει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό
Ελ Αραμπί μεταγραφή: Στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδας από το Κατάρ παραμένει ο Μαροκινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες, την ώρα που και εκείνοι δεν συζητούν αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο να χάσουν τον βασικό φορ τους.

Τις τελευταίες ώρες όλο και πλήθαιναν τα δημοσιεύματα για εκείνον και την πιθανή μεταγραφή του στην Κατάρ SC με την οποία, σύμφωνα με τοπικές αναρτήσεις, βρισκόταν κοντά. Ωστόσο, αν και φαίνεται πως παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας από το Κατάρ με τους Άραβες να εξακολουθούν να πολιορκούν τον Μαροκινό επιθετικό, ο οποίος σε 37 εμφανίσεις έχει πετύχει 22 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, εκείνος αρνείται να φύγει από το λιμάνι.

Όπως αναφέρεται λοιπόν, ο διεθνής άσος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες, ενώ και εκείνοι δεν συζητούν αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο να χάσουν τον βασικό φορ τους. Όπως γράφει το «Φως των Σπορ», οι δύο πλευρές αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι για να συζητήσουν για νέο συμβόλαιο. Εν τω μεταξύ να αναφέρουμε πως ο Ελ Αραμπί έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Μαρόκου για τα φιλικά με Σενεγάλη και Κονγκό, ενώ στο πρώτο θα πάρει φανέλα βασικού σύμφωνα με τους συμπατριώτες του.

Ο Γιούσεφ Ελ Αραμπί  είναι Μαροκινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τον Ολυμπιακό. Γεννημένος στη Γαλλία, επέλεξε να εκπροσωπεί το Μαρόκο σε διεθνές επίπεδο, κάνοντας το ντεμπούτο του το 2010. Εκπροσώπησε τη χώρα σε τρεις διοργανώσεις του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (2012, 2013 και 2017). Στις 20 Δεκεμβρίου 2008, ο Ελ Αραμπί έκανε το ντεμπούτο του για την Καέν (και τη Λιγκ 1) σε έναν αγώνα εναντίον της Λυών, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 76ο λεπτό. Αγωνίστηκε σε ακόμη 2 αγώνες τη σεζόν 2008-09 (και στους δύο ως αλλαγή), χωρίς να σημειώσει γκολ.

Την επόμενη σεζόν (2009 – 2010), σκόραρε 11 γκολ σε 34 αγώνες (σε 11 αγώνες μπήκε ως αλλαγή) για την Καέν, καθώς και έδωσε 8 ασίστ, στη Λιγκ 2. Τη σεζόν 2010 – 2011, σκόραρε 17 γκολ σε 38 αγώνες για την Καέν, καθώς και έδωσε 5 ασίστ, στη Λιγκ 1. Μετά την απόρριψη των προσφορών από τη Σεβίλλη και την Τζένοα, τελικά υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ, τον Ιούλιο του 2011. Έχοντας περάσει από Γρανάδα και Αλ Ντουχαΐλ, στις 6 Ιουλίου 2019, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, επιστρέφοντας στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια στο Κατάρ, κάνοντας το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λιγκ στις 24 Αυγούστου, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ στην εντός έδρας νίκη εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, με πέναλτι στο 7ο λεπτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments