Ελλάδα

15χρονος μαθητής με έμφραγμα στη Λαμία

15χρονος μαθητής με έμφραγμα στη Λαμία
15χρονος μαθητής Λαμία: Οι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι γιατροί κατάφεραν, ευτυχώς, να τον επαναφέρουν.

Μαθητής κατέρρευσε το μεσημέρι της Παρασκευής σε Λύκειο της Λαμίας με αποτέλεσμα να υπάρχει συναγερμός στο ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο της πόλης. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το παιδί υπέστη ανακοπή στο προαύλιο του σχολείου, όπου το βρήκαν συμμαθητές του και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο.

Πολύ γρήγορα οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, ξεκίνησαν τη διαδικασία να επαναφέρουν τον 15χρονο με απινιδωτή, προσπάθειες που συνεχίστηκαν τόσο στη διαδρομή, όσο και όταν έφτασαν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, ευτυχώς με επιτυχία. Στη συνέχεια ο 15χρονος μαθητής, που έχει ιστορικό με την καρδιά του, εισήχθη στη ΜΕΘ όπου και θα φανεί κατά πόσο το επεισόδιο δημιούργησε προβλήματα σε ζωτικά όργανα.

Νεκρός μαθητής στην Αχαΐα

Σε αντίθεση με τον 15χρονο, δυστυχώς, νεκρός είναι 9χρονος στην Αχαΐα, στο χωριό Σκιαδά. Το παιδί ξεψύχησε το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τοπική κοινωνία είναι σε σοκ και το σχολείο του παιδιού ήταν στο παραπάνω χωριό.

Το παιδί λιποθύμησε μέσα στη σχολική μονάδα. Αν και σε χρόνο μηδέν έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο με τους διασώστες να κάνουν προσπάθεια ανάνηψης, δυστυχώς, το αγοράκι, που ήταν μόλις 9 χρόνων, ξεψύχησε στο προαύλιο του σχολείου. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο θάνατος του παιδιού οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments