Τεχνολογία

Έρχεται στην Ελλάδα το Google Play Pass

Έρχεται στην Ελλάδα το Google Play Pass
Google Play Pass: Πρόκειται για συνδρομητική υπηρεσία που παρέχει διαδικτυακή πρόσβαση σε εφαρμογές και παιχνίδια.

Το Google Play Pass έρχεται στην Ελλάδα, όπως έκανε γνωστό η ίδια η Google, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών η οποία ιδρύθηκε το 1996, όταν οι ιδρυτές της, ο Λάρρυ Πέιτζ και ο Σεργκέι Μπριν, έκαναν το διδακτορικό τους στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ.

Πρόκειται για μια νέα συνδρομητική υπηρεσία λοιπόν, που παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε εκατοντάδες εφαρμογές και παιχνίδια, όλα χωρίς διαφημίσεις. Όπως αναφέρεται, το Google Play Pass θα κυκλοφορήσει σε συσκευές Android στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα και σύντομα σε επιπλέον χώρες.

Σύμφωνα με την εταιρεία και ό,τι ανακοίνωσε, οι Έλληνες χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν με μια δοκιμαστική περίοδο ενός μηνός και να εγγραφούν με πέντε ευρώ τον μήνα ή να αποκτήσουν μια ετήσια συνδρομή για δώδεκα μήνες. Μπορεί να ξεκινήσει κανείς τη δοκιμή ανοίγοντας την εφαρμογή Play Store στην Android συσκευή του και αναζητώντας το «Play Pass». Είναι ο νέος τρόπος της Google για να απολαμβάνουμε πολλές από τις ψηφιακές εμπειρίες που προσφέρει το Google Play, όπως εφαρμογές, παιχνίδια και ψηφιακό περιεχόμενο.

Το Play Pass προσφέρει μια υψηλής ποιότητας, επιμελημένη συλλογή κλασικών αγαπημένων όπως το Sonic the Hedgehog, σε ολοκαίνουριους τίτλους όπως το Levelhead και από βραβευμένα Indies όπως το Stardew Valley σε χρήσιμες εφαρμογές όπως το Photo Studio Pro, με νέες εφαρμογές και παιχνίδια που προστίθενται κάθε μήνα. Όπως και με την Οικογενειακή βιβλιοθήκη Google Play, οι διαχειριστές μπορούν να μοιραστούν τη συνδρομή τους στο Play Pass με έως και πέντε άλλα μέλη της οικογένειας στην «Οικογένεια Google». Κάθε μέλος μπορεί να έχει πρόσβαση στο Play Pass μεμονωμένα, επομένως η εμπειρία του κάθε χρήστη δεν επηρεάζεται από αυτό που κάνουν άλλοι.

Τι θα περιλαμβάνει το Google Play Pass;

Η συλλογή Play Pass εκτείνεται σε εκατοντάδες τίτλους, από παιχνίδια που υπόσχονται να σας ψυχαγωγήσουν σε εφαρμογές που ενισχύουν την παραγωγικότητα.  Σε αυτό οι χρήστες θα βρουν γνωστούς τίτλους όπως το «Monument Valley», το «Terraria» και το «Star Wars: Knights of the Old Republic» αλλά και λιγότερο γνωστούς όπως το «LIMBO», «This War of Mine», «Teslagrad» και πολλούς άλλους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments