Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: «Το Κίνημα Αλλαγής είναι η πραγματική αντιπολίτευση»

Φώφη Γεννηματά: «Το Κίνημα Αλλαγής είναι η πραγματική αντιπολίτευση»
Φώφη Γεννηματά: «Η κοινωνία εισπράττει ότι το κίνημά μας μπορεί να γίνει το στήριγμά της» τονίζει σε συνέντευξή της η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

«Οι προτάσεις μας απαντούν στις ανάγκες των πολιτών να ζήσουν με αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση. Το Κίνημα Αλλαγής είναι η προοδευτική διέξοδος απέναντι στη συντήρηση. Το αφήγημα του κ. Τσίπρα κατέρρευσε όταν δοκιμάστηκε στην πράξη, με την κυβερνητική του πολιτική», σημειώνει, μεταξύ άλλων, η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στα «ΝΕΑ».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής υπογραμμίζει ότι «η Παράταξή μας είναι ο προοδευτικός πόλος. Το Κίνημα Αλλαγής είναι η πραγματική αντιπολίτευση, που δίνει καθημερινά διαπιστευτήρια συνέπειας και υπευθυνότητας. Κάθε μας κριτική, συνοδεύεται από προτάσεις. Κάθε μας πρόταση εμπεριέχει τις αξίες και το έργο του ΠΑΣΟΚ, όπως στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Η κοινωνία εισπράττει ότι το κίνημα μας μπορεί να γίνει το στήριγμά της. Το βλέπω καθημερινά σε όλη την Ελλάδα, στις περιοδείες που κάνω και στις τηλεδιασκέψεις. Μας ακούν με εμπιστοσύνη και ελπίδα. Οι προτάσεις μας απαντούν στις ανάγκες τους για να ζήσουν με αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση».

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ κινείται χωρίς σχέδιο σε όλους τους τομείς, με την τακτική του βλέποντας και κάνοντας.

«Τα λάθη της είναι πια ορατά με σοβαρές επιπτώσεις για τους πολίτες. Γι’ αυτό και η δυσφορία παίρνει πλέον πολιτικά χαρακτηριστικά Αλήθεια εξακολουθεί να είναι ικανοποιημένος ο κ. Μητσοτάκης μετά από αυτές τις εξελίξεις; Το “ αλάθητο” του κ. Μητσοτάκη κλονίζεται πλέον σε όλους τους τομείς», λέει χαρακτηριστικά.

Ακόμη, χαιρετίζει την επένδυση που ανακοίνωσε η Microsoft στην Ελλάδα εξηγώντας πως «χρειαζόμαστε εμβληματικές επενδύσεις για να αξιοποιήσουμε το πλούσιο ταλέντο και τις γνώσεις των νέων μας. Και γιατί όχι, να δημιουργήσουμε τις δικές μας επιχειρήσεις με τεχνολογίες αιχμής που θα εξάγουν τεχνογνωσία σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Προφανώς, κάθε μεγάλη επένδυση -και ιδιαίτερα στη νέα ψηφιακή οικονομία- είναι καλοδεχούμενη, εφόσον έχει προστιθέμενη αξία για τη χώρα, από τις εγκαταστάσεις μέχρι τις θέσεις εργασίας και τα φορολογικά έσοδα».

Αναφορικά με την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή σχολιάζει ότι: «Είναι ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη και στον κόσμο, ότι μπορούμε να τελειώνουμε με τους νεοναζί, όταν είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Ο αγώνας δεν τελειώνει στην αίθουσα του δικαστηρίου ή έξω από το Εφετείο. Συνεχίζεται στο δημόσιο διάλογο, στη Βουλή, στο σχολείο, στους χώρους εργασίας, στα τηλεοπτικά πάνελ, στα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα, όπου δηλαδή μπορεί να εισχωρήσει ξανά ο μισαλλόδοξος εξτρεμιστικός λόγος. Γι΄αυτό είναι καθήκον της Πολιτείας, των ΜΜΕ και των κομμάτων να συζητούν και να διαβουλεύονται διαρκώς με την κοινωνία. Για να μην δημιουργούνται ψευδαισθήσεις ή επικίνδυνες θεωρίες συνομωσίας που τροφοδοτούν τον διχασμό και τη βία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments