Ελλάδα

Κλείνει μεγάλο κανάλι και αλλάζει

Κλείνει μεγάλο κανάλι και αλλάζει
Ποιο κανάλι κλείνει: Μεγάλες οι αλλαγές που συντελούνται τον τελευταίο καιρό στη δημόσια τηλεόραση.

Αρκετές είναι οι αλλαγές που σημειώνονται στη δημόσια τηλεόραση το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το σημερινό φύλλο της Real News, δια χειρός Ναταλίας Ανδρικοπούλου, η αποκάλυψη είναι σχετική με την ΕΡΤ και τις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται τον τελευταίο καιρό στη δημόσια τηλεόραση. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης των τριών καναλιών της ΕΡΤ, το αθλητικό της κανάλι, το ΕΡΤ Sports, θα σταματήσει να εκπέμπει στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση απελευθερώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον HD δίαυλο που κατέχει από το 2018.

Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης είναι τι θα συμβεί με τις αναμετρήσεις τόσο της Basket League όσο και της Super League 2. Τα παιχνίδια λοιπόν, θα μεταδίδονται κανονικά, αλλά από άλλη συχνότητα. Σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει γνωστό θα προβάλλονται στο εξής από την ΕΡΤ3, που μετατρέπεται σε «ΕΡΤ3 Sports» κατά τη διάρκειά τους, ενώ οι αγώνες μεγάλου εθνικού ενδιαφέροντος και η Formula 1 θα πάνε στην ΕΡΤ1.

Το ρεπορτάζ δίνει απάντηση και για το μέλλον του ΕΡΤ Sports καθώς το δημόσιο αθλητικό κανάλι μετά την απόσυρσή του από τους τηλεοπτικούς δέκτες θα γίνει κανάλι streaming στο ERTFLIX. Άλλωστε, πρόκειται για ένα «πείραμα» που σίγουρα θα συζητηθεί μα το αν θα είναι επιτυχημένο ή όχι, θα φανεί σε λίγο καιρό.

Πώς θα δείτε τις πρεμιέρες των νέων σειρών της ΕΡΤ πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Η ΕΡΤ μπαίνει φέτος στο παιχνίδι της μυθοπλασίας με τρεις πολύ ξεχωριστές σειρές, που κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη εβδομάδα. Τα πρώτα επεισόδια των νέων σειρών της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», «Τα καλύτερά μας χρόνια», «Η τούρτα της μαμάς» θα ανέβουν στη δωρεάν πλατφόρμα λίγο πριν κάνουν επίσημα πρεμιέρα στην τηλεόραση.

Οι χρήστες της δωρεάν πλατφόρμας της ΕΡΤ, ERTFLIX, μπορούν να παρακολουθήσουν σήμερα Κυριακή 11 Οκτωβρίου από τις 12:00 έως τις 24:00, λίγες ώρες πριν από την επίσημη προβολή τους, ολόκληρα τα πρώτα επεισόδια των σειρών «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και «Τα καλύτερά μας χρόνια», αλλά και να πάρουν μια πρώτη γεύση από το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Η τούρτα της μαμάς» με ένα χορταστικό απόσπασμα.

Και από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθούν κάθε εβδομάδα τα επεισόδια των νέων ελληνικών σειρών της ΕΡΤ μέσα από την πλατφόρμα ERTFLIX, ώστε να μην χάνουν κανένα από αυτά, μετά την προβολή τους στην τηλεόραση στην κατηγορία «Νέες Ελληνικές Σειρές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments